DEVA PARTİSİ PENDİK İLÇE BAŞKANI MUSTAFA YILMAZ'DAN SÜLEYMAN TURAN'A ZİYARET

Deva Partisi Pendik İlçe Başkanı Mustafa Yılmaz İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan'ı İlçe Merkezi'nde ziyaret etti.

Deva Partisi Pendik İlçe Başkanı Mustafa Yılmaz ve Yönetimi tarafından gerçekleşen ziyarette İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan'a adaylığının hayırlı olması temenni edilerek yerel seçimlerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

 İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan Deva Partisi Pendik İlçe Başkanı Mustafa Yılmaz ve Yönetimi tarafından yapılan ziyarete ilişkin kısa açıklamalarda bulunarak şu sözlere yer verdi;

''Deva Partisi Pendik İlçe Başkanı ve İlçe Yöneticileri, İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek, Belediye Başkan Adaylığım için hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Yerel seçimlere yönelik, güzel bir sohbet gerçekleştirerek, bir çok noktada fikir alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretleri ve tebrikleri için, kıymetli Başkanıma ve arkadaşlarına teşekkür ederim.''dedi.

SÜLEYMAN TURAN'DAN PENDİK VE KAYNARCA PROJELERİNE SERT ELEŞTİRİ: ''BÜYÜKŞEHİR HAKSIZLIK YAPIYOR!''
ÜMRANİYE’DE HER GÜN BİNLERCE KİŞİYE SICAK ÇORBA İKRAMI
SINDIRGI'DA 4.9 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM:İSTANBUL'DA HİSSEDİLDİ
YENİDEN DEĞERLEME ORANI BELLİ OLDU: VERGİ, HARÇ VE CEZALAR 2026'DA NE KADAR ARTACAK?
10 KİŞİ KALAN PENDİKSPOR DİRENDİ: İSTANBUL DERBİSİNDE GOL SESİ ÇIKMADI!
ATIK MALZEMELER MAGNETLERE DÖNÜŞTÜ
KASIM AYI KİRA ARTIŞ ORANI BELLİ OLDU
PENDİK BELEDİYESİNDEN YÜZME ŞENLİĞİ
CUMHURİYET’İN 102. YILI ÜMRANİYE’DE COŞKUYLA KUTLANDI
KUVA-Yİ MİLLİYE KAHRAMANI KARTALLI KAZIM VEFATININ 65. YILINDA KABRİ BAŞINDA ANILDI