DİDİM BELEDİYE BAŞKANINA BEYZBOL SOPALI SALDIRI

Aydının Didim ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve şahsi avukatına kimliği belirsiz kişiler tarafından beyzbol sopalı saldırı gerçekleşti.

Edinilen bilgiye göre, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve şahsi avukatı akşam yemeğinin ardından kahve içtiği sırada saldırıya uğradı.

İddiaya göre, D-Marin Didim Marina da bulunan Key-f Restaurant & Cafe'de şahsi avukatı ile akşam yemeğinde buluşan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, yemek sonrası kahve içtiği sırada yaşlı bir kişinin restorana girmesin hemen ardından 4 kişinin saldırısına uğradı.

Ellerinde beyzbol sopalarıyla restorana giren 4 kişi bir anda Belediye Başkanı Atabay ve avukatına saldırdı. Saldırıda Başkan Atabay ve avukatı kanlar içinde kalırken, saldırganlar garsonların müdahalesi üzerine olay yerinden kaçarak uzaklaştı. 

Olayın duyulmasının ardından olay yerine emniyet güçleri sevk edilirken, Belediye başkan yardımcıları ile çok sayıda belediye personeli olay yerine geldi. Başkan Atabay ve şahsı avukatı sağlık kontrolü ve darp raporu için ilçedeki özel bir hastaneye götürüldü.

Başkan Atabay ve avukatının Didim’deki sağlık kontrolünün ardından kendi imkanlarıyla ADÜ Tıp fakültesine kontrol amaçlı gittikleri öğrenildi.

İşyerinin güvenlik kameralarını inceleyen emniyet güçleri şüphelilerden birini yakalayarak göz altına alırken, diğer şüphelilerin yakalanması için araştırmalarını sürdürüyor.

KARTAL ÇINAR CADDESİ’NDE YENİ DÖNEM
BU YIL 258 KM'LİK YOL ÇİZGİ ÇALIŞMASI YAPILDI
SAHTE DİPLOMA SKANDALINDA 37 KİŞİ TUTUKLANDI
MİNİK YÜZÜCÜLERİMİZDEN ULUSAL YARIŞLARDA GURURLANDIRAN BAŞARI
''2025 VEDAT GÜNYOL YILI'' KAPSAMINDA DEBEME YARIŞMASI'NIN 10'UNCUSU DÜZENLENİYOR
EN UCUZ SİGARA 90 TL'YE ÇIKTI
AĞUSTOS AYI KİRA ARTIŞ ORANI BELLİ OLDU
3X3 SOKAK BASKETBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
PENDİK BELEDİYESİ'NİN AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİN 15 BİN ÇOCUK KATILDI
ANKARA'DAKİ BALTALI SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME! BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI