DİNİ YAYINLAR KİTAP FUARI PENDİK SAHİLDE AÇILDI

Pendik sahil etkinlik alanında ramazanın ruhuna uygun olarak dini yayınlar kitap fuarı açıldı. 15-24 Nisan arasında açık kalacak olan Fuar Çadırı düzenlenen etkinlik ile açıldı.

Açılışta Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik Müftüsü Musa Bilgiç, İyi Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Öğütçü, Pendik Belediyesi Kültür Müdürü Mustafa Kemal Çalıkçı, Pendik yerel basın temsilcileri ve yayın evlerinin yetkilileri ile kitapseverler yer aldılar.


Açılış konuşmasını Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin yaptı ve Ramazan ayının ruhuna uygun faaliyetler yaptıklarını bu fuarında bu kapsamda bir faaliyet olduğunu söyleyip,Pendiklilere hayırlı olsun dedi. Başkan Ahmet Cin, özellikle yardım konusunda kimsesizler ve ihtiyaç sahipleriyle ilgili yardımların sürdürüldüğünü ve onların yalnız bırakmadıklarını söyledi. Pendik Sahil Meydanı'nda açılışı gerçekleşen Kitap Fuarı 24 Nisan'a kadar açık kalacak.


Ramazanın ruhuna güzel bir çalışmaya imza atan Pendik Belediyesi Kültür Müdürlüğünü ve önemli çalışmalara imza atan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'i tebrik ediyoruz.

KARTAL BELEDİYESİ'NDEN KADİR GECESİ'NDE LOKMA VE KANDİL SİMİDİ İKRAMI
MERHUM MECLİS ÜYESİ UMUT DAŞTAN MEZARI BAŞINDA ANILDI
PENDİK BELEDİYESİ GAZZE'DE ''BAYRAMLIK GİYDİRME VE ÇOCUK ŞENLİĞİ''DÜZENLEDİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İBADETHANELERDE KAPSAMLI TEMİZLİK VE BAKIM ÇALIŞMASI
PESİAD MAHALLE BAKALLARINDAKİ VERESİYE DEFTERLERİNİ KAPATTI
ÇANAKKALE SAVAŞ MALZEMELERİ MÜZESİ KARTAL'DA AÇILDI
ÜMRANİYE SOSYAL TESİSLERİNDE RAMAZAN BEREKETİ: İFTAR SOFRALARI DOLDU TAŞTI
PENDİK'TE BAYRAM ÖNCESİ DENETİMLER ARTTIRILDI
10.VEDAT GÜNYOL DENEME ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
PENDİK BELEDİYESİNDEN YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLARA BAYRAMLIK HEDİYESİ