DİSK EMEKLİ-SEN KARTAL ŞUBE BAŞKANLIĞI CHP MİLLETVEKİLİ ÖMER FETHİ GÜRER'İ AĞIRLADI

DİSK EMEKLİ-SEN Kartal Şube Başkanlığı CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'i ağırladı. Şube başkanlığında düzenlenen panele konuşmacı olarak katılan Ömer Fethi Gürer Türkiye'nin tarımsal kalkınmada geri gittiğini belirtti.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer DİSK EMEKLİ-SEN Kartal Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen ''Türkiye'de Tarım ve Çözüm Önerileri'' adlı panelde konuşmacı olarak yer aldı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer panelde  özelleştirme politikalarının uygulanması sonucu başta sendikalar olmak üzere bir çok kamu kurumunun elde çıkartıldığını belirterek 156 tane fabrika ve 1000'in üzerinde kamu varlıklarının gelirlerinin de çarçur edildiğini söyledi..Gürer aynı politikaların tarımda da uygulandığını ifade ederek Türkiye'nin dışa bağımlı hale getirildiğini vurguladı. 

Ömer Fethi Gürer Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tarımın kalkınmasına yönelik mucizeler gerçekleştirdiğini ifade ederek  Türkiye'nin 1950 yılında yurtdışı gelirinin yüzde 50'sini tarımdan karşıladığını söyledi.

PESKDER SOKAK CANLARI İÇİN FARKINDALIK GECESİ DÜZENLİYOR!
BOLU KARTALKAYA OTEL YANGINI DAVASINDA KARAR: 11 SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
PENDİK BELEDİYESİ DRAGON BOT YARIŞLARI GERÇEKLEŞTİ
PESİAD ''PENDİKLİ GENÇLER İCAT ÇIKARTIYOR YARIŞMASI'' YÜRÜTME KURULU TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
BAKAN KURUM 'YÜZYILIN KONUT PROJESİ'NİN ÖRNEK DAİRE VE FİYATLARINI AÇIKLADI!
İSTANBUL ARVANUTKÖY'DE İETT OTOBÜSÜNDE BIÇAKLI SALDIRI DEHŞETİ!
CUMHURİYET’İN 102. YILI PENDİK’TE BİLAL SONSES KONSERİYLE KUTLANDI
KADIN EMEĞİ MODAYLA BULUŞUYOR: ÜMRANİYE’DE MODA VE STİL OKULU AÇILDI
PENDİKSPOR'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E ZİYARET
KARTAL CUMHURİYET'İN 102. YILINDA TEK YÜREK OLDU