DİYANET BU SEFERDE SİGARAYA TAKTI

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş katıldığı bir televizyon kanalında sigara içmenin haram olduğunu belirterek sarhoş edici maddelerin kati surette haram olduğunu söyledi.

Trilyonluk büçte ile kamuoyunda sık sık gündeme gelen Diyanet işleri Başkanlığı sigara içmenin dinen haram olduğunu ifade etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Erbaş “İnsanın bedeni mukaddestir. Bedeni beş açıdan korumak gerekiyor. Dinini korumak, aklını korumak, malını korumak, nefsini korumak, yani canı korumak, bir de nesli korumak. Sigaranın sadece birini bile korumaya engel olsa, bu bile haram olması için yeterli. Kaldı ki beşine de zararı var. Dine zararı var, akla zararı var, mala zararı var, cana zararı var, nesle zararı var''dedi.

CHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ÖNÜNDE ÇIKAN ARBEDEDE YARALANANA CHP KARTAL İLÇE BAŞKANI MERT POLAT'TAN AÇIKLAMA
TUZLA'DA FİLENİN SULTANLARI'NA BÜYÜK DESTEK
KARTAL'IN MAHALLELERİNDE BÜYÜK TEMİZLİK HAREKETİ
ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NDEN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA GÜVENLİ BAŞLANGIÇ
GÜRSEL TEKİN'DEN YENİ AÇIKLAMA:'' RESMİ BİNAMIZ SARIYER ORAYA GİDECEĞİZ''
CHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI'NA POLİS EŞLİĞİNDE GİREN GÜRSEL TEKİN'E ENSAR AYTEKİN'DEN SERT TEPKİ!
KARTAL BELEDİYESİ YÖNETİCİLERİ ÖĞRENCİLERİN İLK DERS ZİLİ HEYECANINA ORTAK OLDU
ÜMRANİYE’DE YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNİN İLK DERS ZİLİ ÇALDI
İÇİŞLERİ BAKANI ALİ YERLİKAYA;'' SOKAKLARIN PROVAKE EDİLMESİNE ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ''
SOSYAL MEDYAYA YÖNELİK KISITLAMA DEVAM EDİYOR