DOĞAL AFETLERDEN KORUNMAK İÇİN DAĞA EKMEK BIRAKTILAR

Erzurum'da esnaflar bir araya gelerek yabani hayvanların beslenmeleri için seferber oldular.Esnaflar son günlerde yaşanan çığ felaketi terör gibi olayların yaşanmaması için hayvanlara ekmek bırakarak dualar ettiler.

Doğada aç hayvanlara sahip çıkılması gerektiğini belirten Muhittin Olçun her yıl Pir Ali Baba türbesine gelerek yabani hayvanlara ekmek bıraktığını söyledi. 

Din adamı ve esnaf olan Muhittin Olçun (47), "Ülkemizin doğal afetlerden korumak için 487 yıl önce Pir Ali Baba tarafından başlatılan 'Binbir Hatimler geleneği kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da doğaya 1001 ekmek bırakmıştık. Fakat son günlerde ülkemizde yaşanan talihsiz olayların "def" olması için bu kez doğaya yaban hayat için 2001 ekmek bıraktık ve dualar ettik" dedi.

BAKAN TUNÇ DUYURDU:TRAFİKTE YOL KESİP HAVAYA ATEŞ AÇANLARA HAPİS CEZASI GELİYOR
ÜMRANİYE’DE ASFALT YENİLEME ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
GAZZE'DE İNSANLIK ZULÜM DEVAM EDİYOR: BİR BEBEK DAHA AÇLIKTAN HAYATINI KAYBETTİ
KUR KORUMALI MEVDUAT UYGULAMASI SONA ERDİ
KARTAL'IN CADDELERİ ADIM ADIM YENİLENİYOR
ALTINOLUK'TA HALK EKMEK KUYRUĞU:EMEKLİLER EKMEK ALBAİLMEK İÇİN ERKEN SAATLERDE SIRAYA GİRİYOR
YASEMİN UYANIK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
AYDIN'DA ÇERÇİOĞLU PROTESTOSU! KONSERE KİMSE GELMEDİ
ŞEHİT MÜHENDİS ZAHİDE GÜÇLÜ EKİCİ BİLİM MERKEZİ'NDEN İLK ROKET DENEMESİ
PENDİKSPOR'UN 2025-2026 SEZONUNUN ANA SPONSORU ATKO GRUP OLDU