DOĞALGAZ VE AKARYAKIT ZAMLARI DANIŞTAY'A TAŞINDI

Cumhurbaşkanı kararı ile MTV'nin bu yıl ikinci kez ödenmesini içeren bunun yanısıra doğalgaz ve akaryakıttaki ÖTV zamları Danıştay'a taşındı.

Deva Partisi ve İYİ Parti, Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin bu yıl iki kez ödenmesini öngören ve doğalgaz ve akaryakıttaki özel tüketim vergisini artıran Cumhurbaşkanı Kararı’nın iptali için Danıştay’a başvurdu.

DEVA Partili milletvekilleri Cem Avşar, Mehmet Emin Ekmen, Evrim Rızvanoğlu, İdris Şahin, Mustafa Yeneroğlu ve Medeni Yılmaz Danıştay’a giderek partilerinin dilekçesini teslim ettiler.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu ise  partisinin yeni vergilere karşı Danıştay'a iptal davası açtığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. 

Zorlu sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda,"Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne ait olan vergi yetkisini adeta bir yetki devri gerçekleştirerek Türk milletine karşı ölçüsüz bir şekilde kullanan Cumhurbaşkanı Kararına yönelik olarak, Toplumsal Politikalar Başkanımız Ece Güner ve Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanımız Ahmet Zeki Üçok tarafından bugün Danıştay’da iptal davası açılmıştır" ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI