DOĞALGAZ VE ELEKTRİK FATURALARINA YENİ DÜZENLEME:ŞEHİRLERE GÖRE KADEMELİ TARİFE GELİYOR

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, elektrik ve doğal gaz faturalarında önemli bir değişikliğe gidileceğini duyurdu.


Bakan Bayraktar'ın açıklamasına göre, 2026 yılında yürürlüğe girmesi beklenen yeni sistemde faturalandırma modeli, artık şehirlere ve aylara göre farklılık gösterecek.
Doğal Gazda Kademeli Tarife Dönemi
Bakan Bayraktar, CNN Türk'teki programda, doğal gazda da tıpkı elektrikte olduğu gibi tüketim esaslı kademeli bir tarife uygulanacağını belirtti. Bu yeni modelle birlikte, doğal gaz faturaları kademeli olarak hesaplanacak ve bu kademeler, tüketim miktarı, bulunulan şehir ve mevsime göre değişiklik gösterecek. Bu düzenleme ile daha adil ve bölgesel ihtiyaçlara uygun bir faturalandırma sistemine geçiş hedefleniyor.

KARTAL'DA DÜNYA SANAT GÜNÜ'NE ÖZEL ANLAMLI BULUŞMA
MUZAFFER DEMİRTAŞ CAMİİ İBADETE AÇILDI
KARTAL'DA PARK VE YEŞİL ALANLAR YAZA HAZIRLANIYOR
KARTAL’DA ANLAMLI BULUŞMA
UŞAK EŞME BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ TOZAN İRTİKAP SORUŞTURMASINDA GÖZALTINA ALINDI
VAN ERCİŞ EĞİTİM KÜLTÜR VE SAĞLIK VAKFI BAŞKANI MURAT ÇEVİK'TEN OKUL SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
KARTAL'DA VAHŞET:YALNIZ YAŞAYAN KADIN EVİNDE ÖLDÜRÜLDÜ
“PENCR KAHVE” AÇILDI
OYUNCAK KARDEŞLİĞİ PROJESİ HEYETİ MARDİN MİDYAT KAYMAKAMI MEHMET KAYA'YI ZİYARET ETTİ
NARİN GÜRAN CİNAYETİNDE YENİ GELİŞME:NEVZAT BAHTİYAR'A 17 YIL HAPİS CEZASI VERİLDİ