DOĞU MAHALLESİ SELVİ CADDESİ GENİŞLETİLDİ

Doğu Mahallesi Selvi Caddesi’ndeki yol genişletme çalışması tamamlandı. 600 metrelik caddenin büyük bölümü artan trafik yüküne karşı genişletildi. Ayrıca kaldırımlar da yenilendi.

Pendik Belediyesi ekiplerinin Doğu Mahallesi Selvi Caddesi’ndeki yol genişletme çalışması tamamlandı. 600 metre uzunluğundaki cadde genişletildi.

 Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, aynı zamanda kaldırımları da konforlu hale getirdi.Ayrıca yol çalışması kapsamında mevcut park da yenilendi ve yol dışındaki metruk alan, yeşil alan olarak vatandaşların kullanımına kazandırıldı.

Mezar ziyaretleri ve metro yoğunluk oluşturuyordu

Selvi Caddesi, Aydınlı Yolu’nu E-5 Yanyol’a bağlıyor. Caddede Tavşantepe Mezarlığının yanı sıra Emniyet Müdürlüğü ve birden fazla eğitim kurumları yer alıyor. Özellikle bayramlarda artan mezarlık ziyaretleri nedeniyle caddede yoğun trafik yaşanıyor. Bunun yanı sıra Selvi Caddesi’nin sonunda metro istasyonu ve otoparkının bulunması günlük trafik yoğunluğunun giderek artmasına neden oluyor.

İZMİR'DE ŞAFAK OPERASYONU:İKİ BELEDİYE BAŞKANI GÖZALTINA ALINDI
KOCAELİ'DEKİ FABRİKA YANGININDA FLAŞ GELİŞME:BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI VE 7 PERSONEL GÖZALTINDA!
VENEZUELA'DA 7.2 VE 7.5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM FELAKETİ
“PENDİK OKUL SPORLARI ÖDÜL TÖRENİ” GERÇEKLEŞTİRİLDİ
PENDİK MİLLET BAHÇESİ OYUN PARKI KAPASİTESİ ARTTIRILDI
YEŞİLAY PENDİK ŞUBE BAŞKANI MEHMET AYDOĞMUŞ:''SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ''
CHP'DEN İSTİFA EDEN CEMİL TUGAY:''ÖZGÜR ÖZEL İLE YENİ PARTİDE BULUŞACAĞIZ''
ÜMRANİYE’DE YENİ BİR NEFES: ANADOLU MİLLET BAHÇESİ
İBB BAŞKANVEKİLİ NURİ ASLAN’DAN PENDİK’E ÇIKARTMA: DEV PROJELER YERİNDE İNCELENDİ!
''HUZUREVİ AKTİF YAŞAM PROJESİ'' BAŞLADI