DUDULLUSPOR KADIN FUTBOL TAKIMI ZİRVEDE!

Dudulluspor Kadın Futbol Takımı, Kadınlar 1. Ligi A Grubu’nda Soma Zafer Spor’u 3-0 yenerek liderliğe yükseldi.

 

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım genç sporcularla bir araya gelerek bu gurur verici başarıyı kutladı ve yeni sezonda şampiyonluk için söz aldı.

Kadınlar 1. Ligi A Grubu’nun 2023-2024 yılı 5. Hafta karşılaşmaları, 10 Kasım Pazar günü Manisa’nın Akhisar ilçesindeki Kovalık Sahası’nda gerçekleşti. Dudulluspor, Soma Zaferspor’u 3-0 mağlup ederek Kadınlar 1. Ligi A Grubu’nda ilk sıraya yükseldi. Üst üste iki kez namağlup Türkiye şampiyonu olan Dudulluspor U17 Kız Takımı, Türkiye şampiyonluğuna kararlı adımlarla yürüyor.

Dudulluspor’un iki kez üst üste Kadınlar 1. Lig’inde zafere ulaşmasının onuruna Osmangazi Millet Bahçesi’nde bir yemek programı düzenlendi. Programa Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Ayşe Yanık, Başkan Danışmanı İlyas Çelik ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Özcan Kaya da katıldı.

Program, Dudullu Spor Kulübü Başkanı Mustafa Bülbül’ün Başkan Yıldırım ve ekibine teşekkür ederek kulüp hakkında bilgi vermesine dair yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Konuşmanın ardından Başkan Yıldırım, iki yılda gösterdikleri yüksek başarının önemini vurgulayarak genç sporcuları tek tek tebrik etti ve Türkiye’nin en iyi alt yapı ödülüne sahip olan Dudulluspor U17 Kadın Takımı’ndan 1. Lig’deki mücadelesinin sonunda şampiyonluk kupasını Ümraniye’ye getirme sözünü aldı. Program, genç sporcuların Başkan Yıldırım’a imzalı Dudulluspor formasını ve geçen yılın şampiyonluk kupasını takdim etmesiyle son buldu.

PESKDER SOKAK CANLARI İÇİN FARKINDALIK GECESİ DÜZENLİYOR!
BOLU KARTALKAYA OTEL YANGINI DAVASINDA KARAR: 11 SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
PENDİK BELEDİYESİ DRAGON BOT YARIŞLARI GERÇEKLEŞTİ
PESİAD ''PENDİKLİ GENÇLER İCAT ÇIKARTIYOR YARIŞMASI'' YÜRÜTME KURULU TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
BAKAN KURUM 'YÜZYILIN KONUT PROJESİ'NİN ÖRNEK DAİRE VE FİYATLARINI AÇIKLADI!
İSTANBUL ARVANUTKÖY'DE İETT OTOBÜSÜNDE BIÇAKLI SALDIRI DEHŞETİ!
CUMHURİYET’İN 102. YILI PENDİK’TE BİLAL SONSES KONSERİYLE KUTLANDI
KADIN EMEĞİ MODAYLA BULUŞUYOR: ÜMRANİYE’DE MODA VE STİL OKULU AÇILDI
PENDİKSPOR'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E ZİYARET
KARTAL CUMHURİYET'İN 102. YILINDA TEK YÜREK OLDU