DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ KARTAL'DA COŞKUYLA KUTLANDI

Kartal Belediyesi Dünya Çevre Günü nedeniyle çevre bilinci farkındalığının arttırılmasına yönelik etkinliklere imza attı. Kartal Ankara Caddesi üzerinde yürüyüşle başlayan etkinliğe Başkan Gökhan Yüksel'de eşlik etti.

Kartal Belediyesi Dünya Çevre günü doğrultusunda çevre bilincinin arttırlmasına yönelik bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Kartal Belediye ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen etkinlik Ankara Caddesi'nde öğrencilerin yürüyüşü ile başlayarak Kartal Meydanı etkinlik alanına gelinmesiyle sona erdi.

Rap şarkıcıların sahne aldığı Kartal Meydanı'nda sıfır atıklar ve çevre duyarlılığını arttırmaya yönelik envanetrerler de sergilendi. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel etkinlikte kısa bir konuşma yaparak gelecek kuşaklara çevre ve doğa bilincinin arttırılmasına yönelik çalışmaların devam edeceğini belirtti. 

Etkinliğe; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Adem Uçar, İmam Aydın, CHP Kartal Belediye Meclis Üyesi Umut Daştan, Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Deniz Karacan ve çok sayıda sivil toplum örgütleri yer aldı. 

Haber/ Hatice ODABAŞ

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MÜSAVAT DERVİŞOĞLU OLDU
TUZLA BELEDİYESİ'NDEN İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA YEMEK DESTEĞİ
BU KÜTÜPHANE ÇOK EĞLENCELİ!
ERZİNCAN'DA 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM
LOKANTA VE KAFELERDE KDV ORANLARI YÜKSELTİLDİ
ÜMRANİYELİ SPORCULAR DÜNYA ŞAMPİYONASINA DAMGA VURDU
KARTAL BELEDİYESİ KREŞ ÖĞRENCİLERİ MALTEPE ÜNİVERSİTESİ'NE KONUK OLDU
METEOROLOJİ'DEN ÇÖL TOZU UYARISI!
FAHİŞ FİYAT ARTTIRIMINA AĞIR CEZALAR GELİYOR
KAMUDA TASARRUF DÖNEMİ BAŞLADI 500 MAKAM ARACI SATIŞA ÇIKTI