DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ'NDE AYDOS ORMANI VE BARAJI TEMİZLEMEK İÇİN SEFERBER OLDULAR

Pendik Belediyesi, çevre gönüllülerini bu kez “Dünya Çevre Günü”nde buluşturdu. Gönüllüler Aydos Ormanı ve Ömerli Barajı kenarında onlarca poşet çöp topladı. Özellikle Aydos Ormanı’nda toplanan çöp miktarı dikkat çekti.

Çevreye yönelik farkındalık oluşturacak etkinlikler düzenlemeyi sürdüren Pendik Belediyesi çevre gönüllülerini bu kez “Dünya Çevre Günü”nde buluşturdu. Etkinlik kapsamında çok sayıda kurum ve sivil toplum kuruluşu Aydos Ormanı ve Ömerli Barajı kenarında temizlik yaptı.

Pendik’te ilk kez düzenlenen Dünya Çevre Günü etkinliğinde gün sonunda onlarca poşet çöp toplandı. Özellikle Aydos Ormanı’nda toplanan çöp miktarı dikkat çekti.

Her yıl eylül ayının 3. cumartesi günü kutlanıyor

Dünya Temizlik Günü, tüm dünya genelinde toplumları, kuruluşları ve bireyleri bir araya getirerek güçlü ve anlamlı bir etki yaratma amacı taşıyor. Bu önemli günün fiziksel çevrenin temizlenmesinin yanı sıra aynı zamanda topluma çevre bilinci, sürdürülebilirlik ve çöp “körlüğü” konularında farkındalık kazandırmak için aracı olması hedefleniyor. Dünya Temizlik Günü her yıl eylül ayının 3. cumartesi günü kutlanıyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI