DÜNYA KUKLA FESTİVALİ’Nİ 10 BİN ÇOCUK ZİYARET ETTİ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın sömestr tatiline giren İstanbullu çocuklara karne hediyesi için başlattığı Tuzla Belediyesi Kukla Festivali’ne 10 bin çocuk aileleri ile birlikte katıldı.

Tuzla’da 40’ı yabancı, 20’si yerli olmak üzere 60 kuklanın sergilendiği ve Dünya Kuklaları Tuzla’da konsepti ile hazırlanan Tuzla Kukla Festivali, sömestr tatilinde kapılarını ziyaretçilerine açmıştı.

Tuzla Marina’da bulunan Fuar, Kongre ve Gösteri Merkezi’nde düzenlenen Kukla Festivali’ne İstanbullu çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın sömestr tatiline giren İstanbullu çocuklara karne hediyesi olarak başlattığı Kukla Festivali’ne 10 bin çocuk aileleri ile birlikte katıldı. Çocuklar festivalde festivalde kukla, jonglör, yarışmalar, oyunlar, konser, illüzyon, palyaço ve maskot gösterilerinin yanı sıra konser ve çocuk şarkıları ile unutulmaz bir sömestr tatili yaşadı. Çocuklar ayrıca atölyelerde kukla üretimini deneyimle fırsatı yakaladılar. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da festivalin açılış törenine katılarak çocuklarla birlikte oyun oynayarak kukla üretmişti.

BDDK'DAN KREDİ LİMİTLERİNE NEŞTER: KİMLER ETKİLENECEK?
KARTAL’DA KADINLAR YEREL YÖNETİMDE SÖZ SAHİBİ
ANAHTAR PARTİ'DEN KADIN GÜCÜ:PENDİK'TE EĞİTİM VE KATILIM SEFERBERLİĞİ
ÜMRANİYE BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ’NDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA ÇİFTE ALTIN
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PENDİK BELEDİYE BAŞKANI AHMET CİN’İ KABUL ETTİ
CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL KARTAL’DA TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
TFF'DEN BAHİS ŞOKU:314 ANTRENÖRE MEN CEZASI
TÜRK-İŞ OCAK AYI VERİLERİNİ AÇIKLADI: YOKSULLUK SINIRI 100 BİN TL BARAJINI AŞTI
RESTORANLARDA KUVER VE SERVİS ÜCRETLERİ YASAKLANDI
PENDİK BELEDİYESİ, AFET VE ARAMA KURTARMA FARKINDALIK EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR