DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ'NDE SPOR YAPIP MÜZİK DİNLEDİLER

Pendik Belediyesi “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” dolayısıyla Vefa Kıraathanesi sakinlerine özel bir etkinlik düzenledi.

Pendik Belediyesi Gençlik Kampı’nda gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılar, gün boyunca çeşitli sportif faaliyetler, ok atışı ve müzik dinletisi ile keyifli vakit geçirdi.

Her yıl 1 Ekim’de yaşlı bireylerin haklarına ve topluma katkılarına dikkat çekmek amacıyla Dünya Yaşlılar Günü kutlanıyor. Bu kapsamda Pendik Belediyesi, Gençlik Kampı’nda Vefa Kıraathanesi sakini yaşlılarımız için etkinlik düzenledi.

Katılımcılar, kendileri için hazırlanan fotoğraf köşesinde hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayrıca düzenlenen sportif etkinlikler büyük ilgi gördü. Vefa Kıraathanesi Resim Sergisi’ni gezen sakinler, sanata olan ilgilerini de ortaya koydu. Etkinlikte katılımcılar, müzik dinletisi eşliğinde keyifli anlar yaşarken eğlence dolu bir gün geçirdi.

ÖZEL ÇOCUK VE AİLE AKADEMİSİ'NDE 60 ÇOCUĞA HİZMET VERİLDİ
ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINDAN ÖZGÜR ÖZEL VE VELİ AĞBABA HAKKINDA FEZLEKE
KÜÇÜKÇEKMECE D-100'DE FECİ KAZA: OTOMOBİL İETT OTOBÜSÜNE ÇARPTI 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
TARİHİ ADIM ATILDI:DEVLET BAHÇELİ 'TERÖRSÜZ TÜRKİYE' ÇERÇEVE YASA TEKLİFİNİ İMZALADI
PENDİK'TE AÇIK HAVA ETKİNLİKLERİ ÇOCUK SİNEMASIYLA BAŞLADI
PENDİK'TE KAPSAMLI ASFALT SERİMİ BAŞLADI
TUZLALILAR AĞUSTOS AYINDA DA SİNEMAYA DOYACAK
SKG'DAN EMEKLİLERE DUYURU:EN DÜŞÜK EMEKLİ AYLIĞI FARKLARI 7 AĞUSTOS'TA HESAPLARA GEÇİYOR
YENİ PARTİ KARTAL KURUCU İLÇE BAŞKANI MERT POLAT OLDU
İZMİR'DE YOLSUZLUK OPERASYONU:MENDERES BELEDİYE BAŞKANI İLKAY ÇİÇEK DAHİL 13 KİŞİ GÖZALTINDA