EBUBEKİR TAŞYÜREK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Kartal AK Parti ilçe Başkanı Ebubekir Taşyürek 14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimler nedeniyle İstnabul 1. Bölge Milletvekili Aday Adaylığı için görevinden istifa etti.Taşyürek istifasıyla ilgili şu açıklamayı yaptı.

''Bildiğiniz ve şahit olduğunuz üzere ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’ davası yolunda, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, mensubu olmakla gurur duyduğum Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nin kuruluşundan itibaren İl Yönetim ve Yürütme Kurulu Üyeliği, SKM Bölge Başkanlığı, Meclis Üyeliği, İBB Plan Bütçe Komisyonu Başkanlığı, Grup Başkan Vekilliği, Belediye Başkan Adaylığı gibi bir çok kademesinde, samimiyet ve gayretle çalışıp, milletime canı gönülden hizmet ettim.

13 Ocak 2021 tarihinden beri başarıyla yürüttüğüm, AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı görevimden 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde (inşallah) Milletvekili olarak millete hizmet bayrağını daha yukarılarda dalgalandırmak ve yılların deneyimi ve tecrübesini yine milletimin hizmetine sunmak gayesiyle 10 Mart 2023 tarihi itibarıyla ayrılmış bulunmaktayım.

Bu kutlu süreçte şahsıma desteklerini esirgemeyen; sevgili aileme, kıymetli Kartallılara, birlikte görev yaptığım Sayın Milletvekillerimle bütün teşkilat büyüklerime ve beraber yol yürüdüğüm değerli İlçe Ana Kademe Yönetim Kurulu üyelerime, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarım ve yönetimlerine, Meclis Üyelerimize ve Mahalle Başkanlarımızla yönetimlerine en kalbî şükranlarımı sunuyorum.

Millete hizmet yolunda her daim gücüme güç katan, yüreğinizin en nadide köşesinde sakladığınız sevgilerinizle, dualarınızın devamını bekler, sevgi ve saygılar sunarım''

Ebubekir TAŞYÜREK
AK Parti İstanbul 1.Bölge 
Milletvekili A.Adayı

ANKEBUT TAKIMINDAN TAKIM RUHU ÖDÜLÜ!
BAŞKAN AHMET CİN'DEN MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI KERİM KAYA'YA NEZAKET ZİYARETİ
CHP KURULTAYI ''DARBEYE KAYYUMA HAYIR SLOGANIYLA TOPLANIYOR
KÖYECEĞİZ BELEDİYESİ'NE OPERASYON:BAŞKAN YARDIMCISI GÖZALTINA ALINDI
PENDİK İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI AİLE İÇİ ŞİDDETLE MÜCADELEDE FARKNDALIK YARATTI
ISPARTA VALİLİĞİ'NDEN DANS GÖRÜNTÜLERİNE SORUŞTURMA BAŞLATTI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERE EĞİTİM DESTEĞİ
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SOSYAL KONUT PROJESİ AÇIKLAMASI
BAŞKAN YILDIRIM YENİ HAFTAYA ÖĞRENCİLERLE BAŞLADI
GRAM ALTINDA TARİHİ ZİRVE