EĞİTİM MELEĞİ ÜLKÜ BORA DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kartal’da yaptırdığı okullarla eğitime destek olan ve "Eğitim Meleği" olarak anılan iş ve eğitim dünyasının sevilen ismi Ülkü Bora, Soğanlık Aziz Mahmut Hüdai Camii'de kılınan cenaze sonrası dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

EĞİTİM MELEĞİ ÜLKÜ BORA DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kartal’da yaptırdığı okullarla eğitime destek olan ve "Eğitim Meleği" olarak anılan iş ve eğitim dünyasının sevilen ismi Ülkü Bora, Soğanlık Aziz Mahmut Hüdai Camii'de kılınan cenaze sonrası dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

 

Kartal'da  yaptırdığı Burak Bora Anadolu Lisesi, Ülkü Bora Ortaokulu, Gürbüz Bora İlkokulu’nun yanı sıra muhtaç ailelere yemek  yardımı yapılan aş evini kuran ve yaşamı  boyunca çok sayıda öğrenciye destek olan, Kartal'ın  "Eğitim Meleği" Ülkü Bora, uzun süredir kaldığı Darüşşafaka Bakım Evi’nde yaşamını yitirdi. Ülkü Bora'nın ani ölümü eğitim camiasında büyük üzüntü yarattı.

 

Burak Bora Anadolu Lisesi'nde düzenlenen anma töreni sonrası, Soğanlık  Aziz Mahmut  Hüdayi Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Ülkü Bora'nın naaşı Soğanlık Mezarlığı’nda gözyaşları ve dualarla toprağa verildi. Ülkü Bora'nın anma törenine yakınları, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, İlçe Mülki İdare Amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Başkan Gökhan Yüksel : Ülkü Bora'yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.’’


Ülkü Bora'nın vefatı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel,  "Yaşamı boyunca Kartal'da ve birçok yerde eğitime desteğini esirgemeyen Ülkü Bora'yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun." dedi.

 

PENDİK BELEDİYESİ İSTANBUL KALKINMA AJANSI'NDAN BİR HİBE DAHA ALDI
ENGELLERİ BİR BİR AŞTI: BOYNU İLE YÜZEREK ŞAMPİYON OLDU
BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI İNAN GÜNEY GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA VEKOREL MÜCADELE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
YAZ SPOR OKULU ÖĞRENCİLERİ ORMANYA’YI KEŞFETTİ
ANAHTAR PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EMİNE KÜÇÜKALİ:''BİZ MİLLETİN MİLLİYETÇİ PARTİSİYİZ''
HABERLER BÜLTENLER DUYURULAR ÇOCUK FESTİVALİ TÜM COŞKUSUYLA DEVAM EDİYOR
MÜCAHİT BİRİNCİ HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL İBB HEYETİ İLE KARTAL'DA DEVAM EDEN PROJELERİ İNCELEDİ
AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİ'NİN AK PARTİ'YE GEÇECEĞİ DOĞRULANDI