EKK TOPLANDI; GÜNDEMDE KONUT VE KİRA FİYATLARI ELE ALINACAK

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK), Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında toplandı.

Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz başkanlığında toplandı. Toplantıda masaya yatırılacak konular arasında konut ve kira fiyatlarındaki son dönem gelişmeler de olacak.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantıya, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, AKP Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, Cumhurbaşkanlığı Yatırım ve Finans Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu ve bazı bakan yardımcıları ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

İhracatta rekabetçilik analizi, enerjide genel görünüm, konut ve kira fiyatlarındaki son dönem gelişmeler ve özel istihdam bürolarının etki değerlendirme analizi gündem başlıklarıyla gerçekleştirilecek toplantının ardından yazılı açıklama yapılması bekleniyor.

SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş BAŞKANI MURAT YILDIRIM GÖREVİNİ BIRAKTIĞINI DUYURDU
SAĞLIK BAKANLIĞI HPV AŞISININ ÜCRETSİZ YAPILACAĞINI DUYURDU
DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN İSRAİL'İN İRAN SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
ORTADOĞU GERİLİMİ ALTIN FİYATLARINI TIRMANDIRDI
İSRAİL İRAN'A SALDIRDI
KAVAKPINAR HAYDARPAŞA SOKAK PARKI’NIN YAPIMINA BAŞLANDI
KARTAL'IN PARKLARINDA YAZ TEMİZLİĞİ DEVAM EDİYOR
HASAN ALİ ÇÖLÜK'TEN CHP ERZİNCAN İL BAŞKANLIĞI'NA ZİYARET
ÜMRANİYE’DE ORGANİK ATIKLAR KOMPOST GÜBREYE DÖNÜŞÜYOR
IQ SEVİYESİ 79'UN ALTINDA OLANLAR EHLİYET ALAMAYACAK