EKREM İMAMOĞLU'NDAN TUZLA BELEDİYE BAŞKANI'NA;''PROVAKASYON DEVAM EDİYOR''

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Tuzla'da Su Arıtma Tesisilerinin açılış töreninde Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'ya yönelik gerçekleşen saldırı ile ilgili sert eleştirilerde bulundu.

 

İMAMOĞLU;''O ARKADAŞ BURAYI GERMEYE GELMİŞ''

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Su Arıtma Tesisi açılışında konuştuğu esnada Tuzla Belediye Başkani Sadi Yazıcı arasında gerginlik yaşandı. İmamoğlu kürsüden, "O arkadaş burayı germeye gelmiş, provokasyon devam ediyor, kötü söz sahibine aittir" ifadelerini kullandı.

3.5 SENEYİ 25 SENEYLE KIYASLAMALARINA BAYILIYORUM

İmamoğlu konuşmasında İstanbul için yaptıklarını aktarırken, "AK Partililer bile dört duvar arasında kaldıklarında bizim için dua ediyorlar" dedi. İmamoğlu konuşmasının devamında "3,5 seneyi 25 seneyle kıyaslamalarına bayılıyorum" ifadelerini kullandı.

CEBİMİZDEKİ PARALARI DA ÇALDINIZ

İmamoğlu, "Dönüyorlar, 94'ten 2019'a kadar yaptıklarını anlatıyorlar. 3 buçuk sene 3 ayını siz çaldınız bir buçuk senesi pandemi. Bir seneye yaklaşıyor. Cebimizdeki paraları da çaldınız. O kalan günlerle ve kalan paramızla bu kocaman işleri yapıyoruz" dedi.

İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL PENDİK'TE 4. FORMA DAĞITIM TÖRENİNE KATILDI
ÜMRANİYE’DE SOSYAL DAYANIŞMANIN GÜÇLÜ ADRESİ: GÖNÜLDEN GÖNÜLE GİYİM MAĞAZASI
BAŞKAN İSMET YILDIRIM’DAN ESNAF ZİYARETİ
ANKARA'DA EMEKLİ DRAMINA MANSUR YAVAŞ ELİ:''BU İNSANLARIN YAŞAMA İHTİMALİ YOK,KAYITSIZ KALAMAYIZ''
KARTAL'DA YENİ YIL COŞKUSU KADIN EMEĞİYLE BULUŞUYOR
KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİNDE YERLİ MALI HAFTASI COŞKUSU
1 OCAK MİLADI YAKLAŞIYOR:SOSYAL GÜVENLİKTE ÇİFTE ZAM KISKACI BAŞLIYOR!
ÜNLÜLERE DEV UYUŞTURUCU OPERASYONU
KARTAL İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HUZUR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
BİLİM ÜMRANİYE ÖĞRENCİLERİN GELECEĞİNE IŞIK TUTUYOR