ELİF BEBEĞİ KURTARAN PENDİK'İN KAHRAMAN İTFAİYECİLERİNE BAŞKAN AHMET CİN'DEN ÖDÜL

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin İzmir depremi sonrasında arama ve kurtarma çalışmaları sırasında 65 saat sonra enkaz altından elif bebeği kurtaran kahraman Pendik'li itfaiyecileri yerinde ziyaret etti.

Türkiye'yi duygulandıran kahraman itfaiye ekibini ziyaret eden Başkan Ahmet Cin Muammer Çelik ve Sinan Demirci'ye elif bebeğin enkazdan çıkartılması sırasında çekilen fotoğrafı hediye etti.

Başkan Ahmet Cin ziyaretle ilgili sosyal medya hesaplarından açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi;

“Maalesef İzmir’de bir deprem hadisesi oldu. Burada rahmetli olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz Şu anda hasta olanlara acil şifalar diliyoruz. Pendik’ten itfaiyeci arkadaşlarımız buraya hemen yardıma koştular. Ve bu depremin sembolü olan Elif kızımız Muammer Bey’in parmağını tutmak suretiyle, bir sembol işaret oluşmuş oldu. Dolayısıyla bu sembolle ilgili yapmış olduğu çalışmalardan dolayı bu gayretlerinden dolayı hem Pendik İtfaiyesini bu çalışmalarından dolayı tebrik etmek istedik" dedi.

KARTAL'DA ÇOCUKLAR İÇİN YENİ YIL KUTLAMALARI BAŞLADI
''İŞİMİZ AŞK'' TİYATRO OYUNU KARTALLI SANATSEVERLERLE BULUŞTU
HALK OYUNLARI DOĞU GECESİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
TÜRKİYE BUZ KESİYOR! BATI KARADENİZ'E KUVVETLİ KAR YAĞIŞI UYARISI
ADD PENDİK ŞUBESİ DAYANIŞMA KAHVALTISINDA ÜYELERİYLE BULUŞTU
PENDİKSPOR KENDİ EVİNDE PUANI KURTARDI:
MANİSA ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY HAYATINI KAYBETTİ
ÜMRANİYE’DE GENÇLERİN YENİ BULUŞMA NOKTASI: BİR BAŞKA BURGER AÇILDI
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN BAHİS AÇIKLAMASI
ATATÜRK'ÜN POSTERİNE TÜKÜREN KURYE GÖZALTINA ALINDI