EMEKLİ ÖĞRETMENLER DE İNDİRİMLERDEN YARARLANMAK İSTİYOR

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin tarafından bu yıl uygulamaya konulan Öğretmenler Günü indirimi uygulaması çalışan Öğretmenlerde memnuniyet yaratırken, emekli Öğretmenlerin bu uygulama dışında bırakılması tepkilere neden oldu.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’in ilk kez uygulamaya koyduğu çalışan Öğretmenler Günü’ne özel indirim uygulaması Öğretmenler tarafından memnunlukla karşılanırken, emekli öğretmenler de aynı uygulamadan faydalanmak istediklerini belirttiler.

Pendik Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle çalışan öğretmenlere sosyal tesislerden indirimli kart uygulaması başlatmış ve Öğretmenler Pendik Belediyesine bağlı iştiraklerinden ciddi oranda indirimlerden faydalanması sağlanmıştı.

Emekli Öğretmenler yapılan indirim uygulamalarıyla ilgili açıklama yaparak çalışan Öğretmenlere yapılan indirim uygulamasından emekli oldukları için faydalanamadıklarını ifade ederek gelecek yılda aynı uygulama kapsamına emekli Öğretmenlerin de dahil edilerek indirimlerden yararlandırılmasını istediler.

Haber/ Hatice ODABAŞ

PENDİK'TE RİZE RÜZGARI: TONLARCA HAMSİ VE KARADENİZ MÜZİĞİYLE UNUTULMAZ BİR GECE
MALTEPE BELEDİYE BAŞKANI ESİN KÖYMEN CHP'DEN İSTİFA EDEREK YENİ PARTİ'YE KATILDI
''CUMHURİYET BAYRAMI ÖZEL FOTOĞRAF SERGİSİ'' ZİYARETE AÇILDI
ULUSLARARASI KADIN ŞİİRİ FESTİVALİ FEMİNİSTANBUL 9. KEZ KARTAL’DA!
PENDİK KENT KONSEYİ BAŞKANI SÜLEYMAN YILMAZ'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E TEBRİK ZİYARETİ
CHP PENDİK BELEDİYE MECLİS ÜYESİ HAYRİYE UYANIK PARTİSİNDEN İSTİFA EDEREK YENİ PARTİ'YE GEÇTİ
ZONGULDAK GELİK'TE MADEN OCAĞINDA GRİZU PATLAMASI:2 ÖLÜ 5 YARALI
CHP PENDİK BELEDİYE MECLİS ÜYESİ NİLÜFER GÖKÇE PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ
TÜRKİYE'NİN EN GENÇ MECLİS ÜYESİ BERAT MAKSUT USTA CHP'DEN İSTİFA ETTİ
BAŞKAN AHMET CİN DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ'NDE BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU