EMEKLİ ZABITA MÜDÜRÜ İSMET ERDEM DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Geçirdiği kalp ameliyatı sonrası yaşama veda eden Kartal Belediyesi Eski Zabıta Müdürlerinden İsmet Erdem, son yolculuğuna uğurlandı.

İsmet Erdem için Kartal Cemevi'nde yapılan cenaze törenine Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Mustafa Kul, belediye başkan yardımcıları merhumun ailesi ve yakınları katıldı.

Yapılan cenaze merasimi sonrası İsmet Erdem'in naaşı, Hasdal Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanında toprağa verildi.

Kartal Belediyesi’nde 1990-1995 yılları arasında Zabıta Müdürlüğü görevi yapan İsmet Erdem, sırası ile Şişli ve Eminönü Belediyelerinde zabıta memurluğu görevlerinde bulunduktan sonra Mehmet Ali Büklü'nün Kartal Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde naklini Kartal Belediyesi’ne aldırarak 1995 yılında emekli olana kadar burada müdür olarak görev yaptı. Erdem, emekli olduktan sonra birçok sivil toplum kuruluşunda aktif görev alırken bu kurumlarda değişik kademelerde bulundu.

KARTAL BELEDİYESİ'NDEN KADİR GECESİ'NDE LOKMA VE KANDİL SİMİDİ İKRAMI
MERHUM MECLİS ÜYESİ UMUT DAŞTAN MEZARI BAŞINDA ANILDI
PENDİK BELEDİYESİ GAZZE'DE ''BAYRAMLIK GİYDİRME VE ÇOCUK ŞENLİĞİ''DÜZENLEDİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İBADETHANELERDE KAPSAMLI TEMİZLİK VE BAKIM ÇALIŞMASI
PESİAD MAHALLE BAKALLARINDAKİ VERESİYE DEFTERLERİNİ KAPATTI
ÇANAKKALE SAVAŞ MALZEMELERİ MÜZESİ KARTAL'DA AÇILDI
ÜMRANİYE SOSYAL TESİSLERİNDE RAMAZAN BEREKETİ: İFTAR SOFRALARI DOLDU TAŞTI
PENDİK'TE BAYRAM ÖNCESİ DENETİMLER ARTTIRILDI
10.VEDAT GÜNYOL DENEME ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
PENDİK BELEDİYESİNDEN YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLARA BAYRAMLIK HEDİYESİ