EMEKLİLERE VERİLECEK BAYRAM İKRAMİYE ÖDEME TARİHİ BELLİ OLDU

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk emeklilere Ramazan bayramı öncesinde ödenecek bayram ikramiyelerinin 7 -11 Nisan'da gerçekleştirileceğini açıkladı.

12 Milyon emekliye verilen bayram ikramiyeleri ilk kez bu yıl Koranavirüs nedeniyle öne alındı.Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaklaşık 12 milyon emeklinin Ramazan Bayramı ikramiyelerinin 7-11 Nisan tarihleri arasında ödeneceğini açıkladı.

Selçuk emeklilere ödenecek bayram ikramiyelerine ilişkin yaptığı açıklamada;"Buna göre ikramiyeler, 4a (SSK) kapsamında olanlara tahsis numarasının son rakamına göre 17-18-19 olanlar için 7 Nisan; 20-21-22 olanlar için 8 Nisan; 23-24 olanlar için 9 Nisan, 25-26 olanlar için 10 Nisan'da, 4b (Bağ-kur) ve (Emekli Sandığı) kapsamında olanlara ise 11 Nisan'da ödenecek. Yaklaşık 12 milyon emeklinin Ramazan Bayramı ikramiyeleri 7-11 Nisan tarihleri arasında ödenecek" dedi.

Emekli aylığını PTT'den alan 65 yaş üstü vatandaşlara da ikramiyelerinin,istekleri doğrultusunda SGK ve PTT protokol gereği evlerine teslim edildiğini ifade ederek şöyle dedi;

"Evden çıkmamaları için hizmeti yaşlılarımızın kapısına götürüyoruz. Biz sizler için gece gündüz çalışıyoruz. Mesafelerimiz sizleri koruyabilmek için. Evde kalın, hizmeti kapınıza getirelim. 'Hayat eve sığar' diyerek hep birlikte salgının üstesinden geleceğimize inanıyorum."

MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI KERİM KAYA VE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN AHMET CİN'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
KARTAL BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ADEM UÇAR'DAN BURUK VEDA
ÇOCUKLAR TRAFİK KURALLARINI VE İLK YARDIMI EĞİTİM PARKI'NDA EĞLENEREK ÖĞRENDİ
BAŞKAN BİNGÖL;''DAHA GENİŞ BİR AĞAÇLANDIRMA KAMPANASI SEFERBERLİĞİ BAŞLATACAĞIZ''
PENDİK BELEDİYESİNDEN ÜCRETSİZ POMEM KURSU
ERASMUS ÖĞRENCİLERİNDEN BİLİM,MÜHENDİSLİK VE TEKNOLOJİ MERKEZİ MAKİNE HANGAR'A ZİYARET
YELİZ ORAKOĞLU'NUN FELSEFİ İZLERİ KARTAL BELEDİYESİ'NDE SERGİLENİYOR
NURETTİN YILMAZ;''PARALEL İMAR YAPILANMASI MAHKEME DUVARINA ÇARPTI''
PESİAD'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E NEZAKET ZİYARETİ
KARTAL'IN CADDE VE SOKAKLARI MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR