''ENGELSİZ ŞENLİK'' BAŞLADI

Pendik Belediyesinin düzenlediği “Engelsiz Şenlik” başladı. İki gün sürecek etkinliğin ilk gününde yüzlerce engelli birey ve ailesi bir araya geldi.

İkramlar eşliğinde gerçekleşen etkinlikte kukla şov, sihirbaz, jonglör, bubble şov ve animasyon gösterileri düzenlendi. Programa katılan Belediye Başkanı Ahmet Cin, oldukça anlamlı bir konuşma yaparak “Siz kardeşlerimizin daha rahat etmesi adına elimizden gelen imkanlarla destek olmaya çalışıyoruz.

Türkiye’nin en büyük engelsiz yaşam merkezlerinden birine sahibiz. Hayata daha fazla bağlanmanız adına sizlere destek vermeye devam edeceğiz. Sizleri seviyoruz, sizlerle beraber olmaya devam edeceğiz.”dedi.  

Pendik Belediyesinin her yıl 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında düzenlediği ve iki gün süren “Engelsiz Şenlik”in ilki Engelsiz Yaşam Merkezi’nde gerçekleşti. Bu yıl 5.si düzenlenen etkinlik, yüzlerce engelli birey ve ailesini bir araya getirdi. Pendik'te eğitim gören özel öğrencilerin de katıldığı etkinliğin ilk günü renkli görüntülere sahne oldu.

 

Dev maskotlar ilgi odağı oldu
Engelsiz Şenlik’e katılanlar kukla şov, sihirbaz, jonglör, bubble şov ve animasyon gösterileriyle eğlenceli vakit geçirdi. Çocuklar yüz boyama, şişme oyun grupları ve atölye alanlarında doyasıya oynarken fotoğraf çekim noktalarında anılarını ölümsüzleştirdi. Palyaçolar ve müzik eşliğinde coşkuya ortak olan aileler, ikramlarla günün tadını çıkardı. Etkinlik alanında dolaşan dev Ninja kaplumbağa ve ayı kostümlü maskotlar çocukların ilgi odağı oldu. 

“Beraber olmaya devam edeceğiz”
Programa katılan belediye Başkanı Ahmet Cin, alanda bulunan çocuklar ve aileleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi, onlarla sohbet etti. Daha sonra oldukça anlamlı bir konuşma yapan Başkan Ahmet Cin, engelli bireylere desteklerinin süreceğini belirterek “Pendik’te her kesime eşit şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Özellikle siz kardeşlerimizin daha rahat etmesi adına elimizden gelen imkanlarla destek olmaya çalışıyoruz. Türkiye’nin en büyük engelsiz yaşam merkezlerinden birine sahibiz. Hayata daha fazla bağlanmanız adına sizlere destek vermeye devam edeceğiz. Sizleri seviyoruz, sizlerle beraber olmaya devam edeceğiz.” dedi.

PENDİK BELEDİYESİNİN ÖĞRENCİLERE TERMOS DESTEĞİ BU YIL DA SÜRDÜ
KARTAL’DA ‘YEŞİL DÖNÜŞÜM’ HAMLESİ DEVAM EDİYOR
KORE GAZİLERİ VE ŞEHİTLERİNİ ANMA SERGİSİ AÇILDI
EMLAK KATILIM'DAN DEV FİNANSAL ADIM:KATILIMEVİM BİREVİM VE İKTİSAT KATILIM DEVRİ İÇİN RESMİ BAŞVURU
YEREL BASIN MENSUPLARINDAN PENDİK İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ İLYAS KAYIŞ'A NEZAKET ZİYARETİ
ÜMRANİYE’DE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ AKŞAM YEMEĞİ
TUZLA'DA ''GÜVENLİ OKUL PROJESİ'' İÇİN DÜĞMEYE BASILDI
ESKİ TÜSİAD BAŞKANI ÜMİT BOYNER'İN OĞLU MİTHAT SİNAN BOLAK GÖZALTINA ALINDI
ŞANLIURFA'DA 5.8 ŞİDDETİNDE DEPREM MEYDANA GELDİ 6 İL SALLANDI
YENİ PARTİ PENDİK'TE SAHAYA İNDİ:NİYAZİ GÜNERİ'DEN MAHALE ÇIKARMASI