''ENGELSİZ ŞENLİK''TE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Pendik Belediyesinin bu sene ikincisini düzenlediği “Engelsiz Şenlik”te her yaştan engelli birey ve ailesi doyasıya eğlendi.

Etkinliğin ilk gününde Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, İstanbul Milletvekili Serkan Bayram ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Şirin engellilerle bir araya geldi.

Pendik Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında “Engelsiz Şenlik” düzenledi. Bu sene ikincisi gerçekleştirilen şenliğe her yaştan engelli birey ve aileleri katıldı.10-11 Mayıs tarihlerinde iki gün boyunca süren şenliğin ilk gününe Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, İstanbul Milletvekili Serkan Bayram ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Şirin de katıldı. Başkan Ahmet Cin, yaptığı konuşmada “Bu şenliğimizin çocuklarımıza, size hayırlı olmasını diliyorum. Pendik Engelsiz Yaşam Merkezi’mizde çocuklarımızın ve sizlerin hayatınızı bir nebze olsun kolaylaştırmayla ilgili çalışmalar yapıyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Engelsiz Şenlik”te doyasıya eğlendiler

600’ü aşkın engelli birey ve ailenin katıldığı şenlikte çeşitli eğlenceli aktiviteler yapıldı. Sihirbaz, jonglör, bubble şov gibi sahne gösterilerinin yanı sıra Pendik Engelsiz Yaşam Merkezi’nin bahçesine kurulan alanda oyun grupları da yer aldı. Engelli çocuklar palyaçolarla gün boyu şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendi.

PENDİK BELEDİYESİ'NİN AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİN 15 BİN ÇOCUK KATILDI
ANKARA'DAKİ BALTALI SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME! BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI
SAHTE DİPLAMA SKANDALINA ADI KARIŞAN İSİMLER ORTAYA ÇIKTI
PENDİK BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL KOMŞULARIYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE’DE 40 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILIYOR
PENDİKSPOR BAŞKANI ADEM ZAFER TORUN'DAN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A NEZAKET ZİYARETİ
SAHTE E-İMZA VE DİPLOMA SORUŞTURMASI TAMAMLANDI
GÖÇBEYLİ KÜLLİYESİ'NİN TEMELİ DUALARLA ATILDI
GEYVE'DE HAMİLE ÇALIŞANA MOBBİNG İDDİASI:SENDİKADAN SPOR MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA TALEBİ