ERDOĞAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA 500 BİN LİRALIK BİR TAZMİNAT DAHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun FETÖ ayağı ile ilgili yaptığı açıklamasına karşın 500 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın FETÖ'nün siyasi ayağı kendisidir sözleri üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 500 bin liralık manevi tazminat davası açtığını duyurdu.

Kılıçdaroğlu; FETÖ' nün Siyasi Ayağı BOP Eşbaşkanıdır

Kılıçdaroğlu, bugün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Devletin kozmik odasını FETÖ unsurlarına kim açtı? Bir kişinin talimatı ile açıldı; Recep Tayyip Erdoğan. Devletin namusunu terör unsurlarına açan FETÖ’nün siyasi ayağıdır! Devletin sırlarını, kozmik odayı bir talimatla açtırmak vatan hainliği değil midir? FETÖ’nün siyasi ayağı aynı zamanda BOP’un Eşbaşkanı olan kişidir" ifadelerini kullanmıştı. 

KARTAL BELEDİYESİ BALIKÇILAR ÇARŞISI YANGININ ARDINDAN ESNAFA DESTEK VERMEYE DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ
HOBİ VE MESLEK KURSLARINA YOĞUN İLGİ
CHP TARAFINDAN DİSİPLİNE SEVK EDİLEN GÜRSEL TEKİN GÖREVE BAŞLADIĞINI DUYURDU
İNTERNETTE SUÇ PAZARLIĞI: ÇOCUKLAR SUÇA ALET EDİLİYOR
BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI ALAATTİN KÖSELER TAHLİYE EDİLDİ
ALTINOLUK’TA MİGROS DEPOSUNDA YANGIN PANİĞİ
CHP'NİN ATAŞEHİR İLÇE KONGRESİ İPTAL EDİLDİ
GİRİŞİMCİLİK ATÖLYESİNDE ÇEVRE BİLİNCİ VE YENİLİKÇİ FİKİRLER BİR ARADA
KAYNARCA METİN SEÇKİN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ RESMİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ