ERDOĞAN'DAN VEKİLLERE SEÇİM BÖLGELERİNDEN AYRILMAYIN TALİMATI

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Grup toplantısında yaptığı konuşma ufukta erken seçim mi var? sorusuna neden oldu.

Parti grubunda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın milletvekillerine "Beklentimi tekrar ederek söylüyorum. Bundan böyle kesinlikle kendi seçim bölgesini ihmal etmemeli" şeklinde talimat vermesi erken seçim dedikodularını alevlendirdi.

Toplantıda Milletvekillerine seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim bölgelerinin ihmal edilmemesini istedi.Erdoğan yeni sistemin yüklerinin ağır olduğunu belirterek haftanın 3 günü milletvekillerinin seçim bölgelerine giderek sorunlar hakkında alınan tüm bilgilerin raporlar halinde kendisine ulaştırmasını istedi.

Erdoğan AK Partili Milletvekillerinin seçim bölgeleri başta olmak üzere mahalle ve köyleri de kapsayan geniş bir çalışma alanı oluşturmaları gerektiğini belirtti.

Erken Seçim Konusunu Tekrar Gündeme Getirdi

Erdoğan'Milletvekillerine yönelik yaptığı konuşmada şunları söyledi;Az önce ifade ettiğim beklentimi tekrar ederek söylüyorum. Bundan böyle kesinlikle kendi seçim bölgesini ihmal etmemeli. Her hafta bölgesine gidecek 3 gün ve bölgesinin tüm ilçelerine mahalle ve köylerine kadar gidecek. Bizlere ulaştırılması gerekenleri ulaştıracak''dedi.

ATLAS ÇAĞLAYAN'IN AİLESİNE YÖNELİK TEHDİT MESAJLARINA SAVCILIKTAN SORUŞTURMA
PENDİK BELEDİYESİ, SPOR KÜLTÜRÜNÜ SAHAYA TAŞIYOR
YARIYIL TATİLİ KARTALLI ÇOCUKLAR İÇİN ŞENLİĞE DÖNÜŞÜYOR
BAŞKAN AHMET CİN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU
29 EKİM KADINLARI DERNEĞİ'NDEN PESKDER'E ZİYARET
PENDİK İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ FARU GÜNAY'IN ACI GÜNÜ: KIZI BENGİSU MAVERA GÜNAY SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
KARTAL'DA KARNE HEYECANI COŞKUSU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN MİRAÇ KANDİLİ DOLAYISIYLA VATANDAŞLARA LOKMA İKRAMI
BAŞKAN AHMET CİN, ANKARA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU
YILIN İLK “İŞ'TE PENDİK BULUŞMALARI” GERÇEKLEŞTİ