ERZURUMLULARDAN KARAKAYA'YA TAM DESTEK

Erzurum Aşkale Yaylımlı Köyü Dernek Başkanı Hüseyin Irmak, Mimar Hüseyin Karakaya’ya tam destek verdiklerini vurguladı.

 

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya, Erzurum Aşkale Yaylımlı Köyü Derneğine misafir oldu. Dernek üyeleriyle sohbet eden Karakaya’ya, Erzurumlular tam destek verdiklerini açıkladı.

Erzurum Aşkale Yaylımlı Köyü Dernek Başkanı Hüseyin Irmak, “Allah yolunu açık etsin her zaman destekçiniziz” dedi.  Ziyarette Erzurum türküleri söylenirken Karakaya da söylenen türkülere eşlik etti.

ÇOK ŞÜKÜR KARDEŞÇE YAŞIYORUZ

Mimar Karakaya, “Türkiye öyle bir mozaik ki her dili her mezhebi bünyesinde barındırıyor ve çok şükür kardeşçe yazıyoruz. Çevremizdeki, bölgemizdeki sıkıntıları görüyorsunuz. İnşallah biz bu sıkıntıları yaşamayacağız” dedi.

AYRIM YAPMADAN YÖNETECEĞİZ

Hiçbir ayrım yapmadan Kartal’ı adaletle yöneteceğini ifade eden Mimar Karakaya, “Bölgecilik yapmadan tüm kardeşlerimizi kucaklayarak hizmet edeceğiz. Kendini beğenen kibirli, ulaşılamayan bir başkan olmayacağım. Bilgisini kartal için insanlık için sunan bir başkan olacağım” diye konuştu.

 

YÜZYILIN KONUT PROJESİ'NDE KURA HEYECANI: İLK ADIM 29 ARALIK'TA!
FENERBAHÇE KULÜP BAŞKANI SADETTİN SARAN ADLİYEDE İFADE VERİYOR
ÜMRANİYE’NİN GURURU: WUSHU KUNG FU’DA 7 MADALYA
YILIN SON AĞAÇ DİKİMİNİ ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ YAPTI
ZORUNLU ASKERLİK SİSTEMİ DEĞİŞİYOR
BAKAN GÜLER'DEN SURİYE MESAJI:'' İHTİYAÇ OLURSA GEREKENİ KİMSEYE SORMADAN YAPARIZ''
ŞAİR EZGİ GÜNEŞ'İN ''GÜNEŞİN EZGİSİ'' KİTABI KARTAL'DA OKURLARIYLA BULUŞTU
FATİH MAHALLESİ’NE YENİ YOL YAPILIYOR
YASA RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI:DUL VE YETİM MAAŞLARI YÜZDE 25 KESİLECEK
AVRUPA'DA DİYABETİN ZİRVESİNDEYİZ:TÜRKİYE İÇİN ALARM ÇANLARI ÇALIYOR!