ET VE SÜT KURUMU'NDAN KILIÇDAROĞLU AÇIKLAMASI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun randevu talebine cevap vermeyerek Kılıçdaroğlu'nu Et ve Süt Kurumuna alınmamasıyla ilgili açıklama geldi.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, talebine rağmen randevu vermeyen Et ve Süt Kurumu, Kılıçdaroğlu’nun bugün kurumun kapısının önüne gelmesi ardından açıklama yaptı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun çarşamba günü Et ve Süt Kurumu'nu arayarak randevu talep ettiği ifade edilen açıklamada, randevu talebine dün geri dönüş sağlandığı belirtilerek, “’Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vahit Kirişci ile görüşmeniz daha uygun olur, zira sizlerin muhatabı kendisidir. Sayın Bakanımız gerekli görürlerse o görüşmeye bizleri de davet eder' cevabı verilmiştir. Sayın Kılıçdaroğlu'nun verilen bu cevaba rağmen Et ve Süt Kurumu'nun önüne gelerek basın açıklaması yapmasını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz" denildi.

ÜMRANİYE’DE SPOR VE GELENEK BİR ARADA: BİNLERCE ÖĞRENCİ KATILDI
KÜRESEL SUMUD FİLOSU İSTANBUL'DA 31 AKTİVİST YARALI
SOSYAL MEDYADA REKLAM YAPAN AVUKATLARA SIKI TAKİP:TBB'DEN YENİ HAMLE
MARMARAY'DA 7 GÜN GECE SEFERLERİ DÖNEMİ BAŞLIYOR
İSTANBUL VALİLİĞİNDEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI 575 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
DİSK'TEN TAKSİM'DE 1 MAYIS ÇELENGİ:''MÜCADELE AZMİNİ SELAMLIYORUZ''
İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN 1 MAYIS TEDBİRLERİ
KAVAKPINAR ANTREMAN SAHALARINDA SONA GELİNDİ
KARTAL KADIN MECLİSİ’NDEN YEREL YÖNETİMDE GÜÇLÜ TEMSİLİYET
KARTAL’DA EBEVEYNLERE REHBERLİK SEMİNERİ