'EYVAH KAYNANAM' ADLI TİYATRO OYUNU KARTAL'DA SAHNELENDİ

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği Kasım ayı kültür etkinlikleri kapsamında Orhan Çağlar’ın derleyip yönettiği “Eyvah Kaynanam” adlı tiyatro oyunu sahneye konuldu.

Tuzla Sanat Sahnesi oyuncuları; Orhan Çağlar, Deniz Koçhan, M. Uğur Civaner, Serdar Türk Türker Aydın, Özlem Yıldırım, Zeynep Sert, Şebnem Aydın ve Umut Akyol tarafından sahnelenen 2 perdelik komedi türündeki oyun Kartal Belediyesi Hürriyet Kültür Merkezi’nde tiyatro severler ile buluştu.

Oyuncular, gelin kaynana geriliminin yansıtıldığı ve pek çok trajikomik unsurun yer aldığı bol kahkahalı bir performans sergiledi. Seyircilerin sık sık kahkaha attığı oyun ayakta alkışlandı.

Oyunun sonunda tiyatrocular, sanata ve sanatçıya desteklerinden dolayı Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e teşekkür etti.

ŞEHİT MÜHENDİS ZAHİDE GÜÇLÜ EKİCİ BİLİM MERKEZİ'NDEN İLK ROKET DENEMESİ
PENDİKSPOR'UN 2025-2026 SEZONUNUN ANA SPONSORU ATKO GRUP OLDU
İSTANBUL VALİLİĞİ STANT AÇIP YÜKSEK SESLE YARDIM TOPLAMA FAALİYETLERİNİ YASAKLADI
SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜLERE SORUŞTURMA BAŞLATILDI
MARMARAY'DAN FENERBAHÇE MAÇI ÖNCESİ EK SEFER AÇIKLAMASI
ÜNLÜ FENOMENLERE ŞOK! SOSYAL MEDYA HESAPLARINA ERİŞİM ENGELİ GETİRİLDİ
SIFIR ATIK BİLİNCİ MİNİK KALPLERDE FİLİZLENİYOR!
PENDİK KORUSU’NA RENKLİ DEV KAYDIRAK
ORTA-DUMLUPINAR MAHALLELERİNDEKİ KENTSEL DÖNÜŞÜMDE SONA YAKLAŞILDI
BURSA'DA ORMAN YANGINI! EKİPLERİN MÜDAHALESİ DEVAM EDİYOR