FAHRETTİN KOCA KORANAVİRÜSTEN HAYATINI KAYBEDENLERİN SAYISINI AÇIKLADI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son 24 saat içinde Koranavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 97 artarak toplam 1.198'e yükseldiğini duyurdu. Bu sayıyla birlikte toplam vaka 56 bin 956'ya iyileşen hasta sayısı 3 bin 446 oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca  12 Nisan itibariyle Türkiye'de Koranavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin saysını açıkladı.Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları ifade etti.

"Yoğun bakıma geçişte azalma eğilimi sürüyor. Entübe edilen hasta sayısında düşüş var. Daha çok test yaptıkça, öngörülebilir şekilde daha çok vaka tespit ve izole ediliyor. Tedavide güçlüyüz. Fakat bu mücadele hastanelerde değil, evde kalarak kazanılır!" paylaşımında bulundu. 

PENDİK BELEDİYESİ'NİN AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİN 15 BİN ÇOCUK KATILDI
ANKARA'DAKİ BALTALI SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME! BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI
SAHTE DİPLAMA SKANDALINA ADI KARIŞAN İSİMLER ORTAYA ÇIKTI
PENDİK BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL KOMŞULARIYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE’DE 40 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILIYOR
PENDİKSPOR BAŞKANI ADEM ZAFER TORUN'DAN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A NEZAKET ZİYARETİ
SAHTE E-İMZA VE DİPLOMA SORUŞTURMASI TAMAMLANDI
GÖÇBEYLİ KÜLLİYESİ'NİN TEMELİ DUALARLA ATILDI
GEYVE'DE HAMİLE ÇALIŞANA MOBBİNG İDDİASI:SENDİKADAN SPOR MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA TALEBİ