FATİH KORKUSUZ DEVA PARTİSİ PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NA ATANDI

Anavatan Partisi Pendik ilçe Başkanlığı görevini bir yıldan bu yana sürdüren Fatih Korkusuz istifa etmesinin ardından Deva Partisi Pendik İlçe Başkanlığı'na atandı.

Fatih Korkusuz Deva Partisi Pendik İlçe Başkanlığı'na atnamasına ilişkin sosyal medyadan açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi;

''Bugüne kadar mensubu olmaktan onur duyduğum Anavatan Partisi çatısı altında görev yaparken edindiğim tüm tecrübeler için başta Sayın Genel Başkana, teşkilat mensuplarına ve destek veren tüm vatandaşlarımıza içtenlikle teşekkür ederim. Ancak zaman içinde ülkemizin ve özellikle Pendik ilçemizin ihtiyaç duyduğu politikaların farklı bir yaklaşımla ele alınması gerektiğine inandım. İçinde bulunduğum yapı ile bu vizyonu gerçekleştirme imkânımın sınırlı olduğunu üzülerek gördüm. 
Bu nedenle; demokratik değerlere, şeffaf yönetime ve toplumsal kalkınmaya öncelik veren Deva Partisi çatısı altında siyasete devam etme kararı aldım. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın vizyonu ve ekibimizin dinamizmiyle Pendik’te fark yaratacağımıza inancım tamdır. Bugünden itibaren Pendik’te yaşayan her bir hemşehrimizin sesi olmak, onların sorunlarına çözüm üretmek ve daha adil bir yönetim için elimden gelen tüm gayreti göstereceğim. Tüm Pendiklileri bu yeni yolculukta bizlerle birlikte yürümeye davet ediyorum. Bu süreçte destek olan herkese teşekkür ediyor, Pendik için güzel yarınları birlikte inşa edeceğimize inanıyorum''dedi.

TUZLA BİLECİK’LİLER TİYATRO 11 BULUŞTU
GÜLİSTAN DOKU SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞME: ARALARINDA ESKİ VALİNİN OĞLU DA DAHİL 13 KİŞİ GÖZALTINDA
RTÜK'TEN OKUL SALDIRISIYLA İLGİLİ PAYLAŞIM YAPANLARA YASAL İŞLEM UYARISI
''PenCR KAHVE'' AÇILIYOR
VELİBABA ORTAOKULU'NDAN GÖRKEMLİ SERGİ:''GELENEKTEN GELECEĞE''
ÜMRANİYE’NİN GERİ DÖNÜŞÜM GÖNÜLLÜLERİ: BÜYÜKLERDEN DOĞAYA ANLAMLI DOKUNUŞ
HATALI PARKLANMA, HİZMETİ AKSATIYOR
AK PARTİ MALTEPE'DEN SAĞLIK HAFTASI'NDA ÇIKARMA: SAĞLIK ORDUSUYLA BİR ARAYA GELDİLER
TUZLA BELEDİYESİ 2025 YILI FAALİYET RAPORU OY ÇOKLUĞUYLA KABUL EDİLDİ
KADIN EMEĞİ VE ÇEVRE BİLİNCİ BU PAZARDA BULUŞTU