FIRSATÇILAR YİNE İŞ BAŞINDA; KOLONYA KARABORSAYA DÜŞTÜ

Çin'den yayılarak tüm dünyayı etkisi altına alan Koranavirüs Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın ülkemizde görüldüğünü açıklamasının ardından marketlerde ve eczanelerde limon kolonyası kalmadı denilerek vatandaşa verilmiyor.

Türkiye'de görülen ilk vakanın ardından harekete geçen fırsatçılar kolonyaları fahiş fiyattan satmaya başladı. Bir çok yerde limon kolonyası yok denilerek satışa sunulmuyor. Pendik'te bir çok market ve eczaneler başta olmak üzere kolonya satışı yapan esnaflar raflardan kolonyaları alarak vatandaşa stoklarda kalmadığını belirtiyorlar.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Türkiye'de ilk koranavirüs vakasının tespit ediliğini açıklaması ardından vatandaşların kolonya talep etmeleri için gittikleri marketlerde kolonyalar bulunamıyor. Eczaneler ve kolonya satışı yapan dükkanlara giden bir çok vatandaş elleri boş olarak geri döndürüldü. Pendik'teki bir çok eczane kolonya almak isteyen vatandaşları elimizde kalmadı diyerek geri çevirdi.

Haber/ Hatice ODABAŞ

GALATASARAY TARİH YAZDI:ÜST ÜSTE 4. KEZ ŞAMPİYON!
ŞİLE OTOYOLU YANYOL PROJESİYLE ÜMRANİYE TRAFİĞİ RAHATLAYACAK
PESİAD GEDİK KARİYER FUARI'NI ZİYARET ETTİ
PENDİK'TE ŞEHİT ANNELERİNE ANLAMLI ZİYARET
KARTALLILAR ANNELER GÜNÜ'NDE EN ANLAMLI HEDİYEELERİNİ KADIN EMEĞİ PAZARI'NDA ALDI
ADD KARTAL ŞUBESİ'NDEN KAYMAKAM EDİP ÇAKICI'YA ZİYARET
KARTAL'DA MAHALLELERİN GELECEĞİ ORTAK AKILLA ŞEKİLLENİYOR
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ'DEN DUMLUPINAR MAHALLE MUHTARINA ZİYARET
TUZLA'DA ''2026-2028 YEREL EŞİTLİK EYLEM PLANI'' TANITILDI
PENDİK'TE ''BEN FİDEL'' RÜZGARI: TİYATRO SEVERLER SALONA SIĞMADI