GALATASARAY TARİH YAZDI:ÜST ÜSTE 4. KEZ ŞAMPİYON!

Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray, Antalyaspor ile karşılaştı. Sarı-kırmızılı ekip maçtan 4-2 galip ayrıldı ve şampiyonluğunu ilan etti.

 

​Süper Lig'de 33. haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde giren sarı-kırmızılı ekip, RAMS Park'ta Hesap.com Antalyaspor ile karşılaştı. Soner Dikmen'in golleriyle iki kez geri düştüğü müsabakayı Mario Lemina, Victor Osimhen (2) ve Kaan Ayhan'ın golleriyle 4-2 kazanan Galatasaray, sezonun bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

​Hakemin son düdüğü çalmasıyla birlikte yedek kulübesi sahaya fırlarken, futbolcuların mutluluk gözyaşları ve birbirlerine sarılmaları kameralara yansıdı. Üst üste 4. şampiyonluğunu ilan ederek "dördüncü yıldızın yanına yeni bir halka ekleyen" Aslanlar, sahanın ortasında dev bir sevinç yumağı oluşturdu.

BORDEAUX LİMANI'NDA SALGIN ALARMI! GEMİ KARANTİNAYA ALINDI
ÇAĞRI HEYETİ BAŞKAN YARDIMCISI ERKA NARSAP'TAN SERT TEPKİ: ''CHP SAHİPSİZ DEĞİLDİR''
PENDİK'TE MARKET VE PAZARLARA SIKI DENETİM
KARTAL'DA ENGELLİLER HAFTASI'NDA ANLAMLI ETKİNLİK
ÜMRANİYE’DE EN-ŞEN FESTİVAL COŞKUSU YAŞANDI
TUZLA'DA 10 YILLIK MENZİL SOKAK SORUNU SONA ERİYOR
KONKORDATO DÜZENLEMESİYLE İLGİLİ YENİ GELİŞME: 30 GÜN KURALI GELDİ
MHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDA GÖREV DEĞİŞİMİ :MUHARREM KIR İLÇE BAŞKANI OLDU
''ENGELSİZ ŞENLİK'' BAŞLADI
“YÜNDEN YÜREK” KEÇE İŞLEME SERGİSİ TAKSİM’DE SANATSEVERLERLE BULUŞTU