GAZETECİ YAZAR İSMAİL POLAT EKRAN BAĞIMLILIĞINA DİKKAT ÇEKTİ

Gazeteci yazar İsmail Polat Ekran Bağımlılığının çocuklar üzerindeki zararlarına ilişkin seminer verdi. Kartal Belediye Başkanlığı işbirliği ile gerçekleşen seminerde Polat ebeveynlerin dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Kartal Yalı Yunus Topselvi Kültür Merkezi'nde yoğun katılımla gerçekleşen seminerde çocukların internet üzerinde geçirdikleri süre ile ilgili ebeveynlere büyük sorumluluklar düştüğünü belirten İsmail Polat çocukların zararlı içeriklere ulaşmaması için denetlenmesi gerektiğinin de altını çizdi.

Gazeteci yazar İsmail Polat dijital çağın yoğun bilgi içerdiğini ancak bunun doğru kullanılmaması halinde çocukların büyük tehlike altında kalabileceğini ifade ederek ailelerin çocuklarını internet  bağımlılığından uzak tutulması için sıkı denetim getirmeleri gerektiğini söyledi. 

Kartal Yalı Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen seminere;Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Adem Uçar, Okullarda Hayat Boyu Öğrenme ve Spor Kulüpleri Federasyonu İstanbul İl Başkanı Aydın Kaya, Doğru Parti İstanbul İl Başkanı Hasan Okan Okumuş ve Yönetimi, Av. Kadri Ateş,  AK Parti Meclis Üyesi Adem Yıldız, Topselvi Mahalle Muhtarı Ali Haydar Singün, Kartal Belediye Meclis Üyesi Cemal Küpeli.ve çok sayıda meslektaşları yer aldı. 

PARKLARA DÜZENLİ BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NDE “EN BABA FESTİVAL” COŞKUSU
İSRAİL İRAN SAVAŞININ 4. GÜNÜ;İRAN'DA 224 İSRAİL'DE 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
PENDİK'İN ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İGS ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş BAŞKANI MURAT YILDIRIM GÖREVİNİ BIRAKTIĞINI DUYURDU
SAĞLIK BAKANLIĞI HPV AŞISININ ÜCRETSİZ YAPILACAĞINI DUYURDU
DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN İSRAİL'İN İRAN SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
ORTADOĞU GERİLİMİ ALTIN FİYATLARINI TIRMANDIRDI
İSRAİL İRAN'A SALDIRDI