GAZETECİ YAZAR ORHAN ERİNÇ HAYATINI KAYBETTİ

TGC eski dönem başkanlarından Gazeteci yazar Orhan Erinç 87 yaşında hayatını kaybetti.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti önceki başkanlarından, Cumhuriyet Gazetesi önceki Genel Yayın Yönetmenlerinden, 2009 Burhan Felek Basın Hizmet Ödülü ve Basın Şeref Kartı sahibi Orhan Erinç, hayatını kaybetti.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Orhan Erinç’in ölümü nedeniyle bir mesaj yayınladı: Mesajda şu görüşler yer aldı:

"Değerli meslektaşımız, önceki başkanımız Orhan Erinç’i kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Orhan Erinç uzun yıllar süren meslek hayatında muhabirliği çok önemseyen tutumuyla öne çıktı. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin hemen her kademesinde hizmet verdi. Son olarak 2001-2013 yılları arasında başkanlık görevini sürdürdü. Orhan Erinç Türkiye Gazeteciler Sendikası’nda da iki dönem Genel Başkanlık görevinde bulundu. Basın tarihine kara bir leke olarak geçen Cumhuriyet davasında çalışma arkadaşlarıyla birlikte yargılandı, hüküm giydi. Ancak Yargıtay Yerel Mahkemenin verdiği hükmü usulden bozdu. Basın dünyamızda sevilen, sayılan kişiliğiyle tanınan Orhan Erinç köşe yazılarını Cumhuriyet’ten ayrılana dek aralıksız sürdürdü. Mesleğimize başarıyla hizmet veren önceki başkanımız Orhan Erinç’in ailesinin, dostlarının ve meslektaşlarının acısını paylaşıyor, başsağlığı ve sabır diliyoruz.”

ÜMRANİYE’DE GELENEKSEL BOĞAZ MEZUNİYETİ BU YIL DA BİNLERCE ÖĞRENCİYİ AĞIRLADI
İŞ’TE PENDİK BULUŞMALARI’NIN 27.Sİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
PENDİK'TE DÜNYA KUPASI COŞKUSU SAHİL MEYDANI'NDA KURULACAK DEV EKRANLA YAŞANACAK
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN HALK SAĞLIĞI İÇİN UÇUN VE LARVAYA KARŞI ETKİN MÜCADELE
SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANI BORA BALCIOĞLU VE 9 KİŞİ TUTUKLANDI
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ'NE İSKAN OPERASYONU: 27 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
YAĞMUR SUYU KANALI ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
TİCARET BAKANI ÖMER BOLAT’TAN PENDİK BELEDİYESİNE ZİYARET
KIZILCIK ŞRBETİ'NİN GENÇ OYUNCUSU ECE İRTEM KALP KRİZİ SONUCU HAYATINI KAYBETTİ
TUZLA'DA DEV ORGANİZASYON İÇİN HAZIRLIKLAR AŞLADI:DRAGON BOT HEYECANI GERİ DÖNÜYOR