GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'E KÜFÜR EDEN OPET ÇALIŞANI İŞTEN ATILDI

Sosyal medyada Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e küfreden Opet çalışanı işten atıldı.

Sosyal medyada büyük tepki çeken videoda, bir akaryakıt istasyonu çalışanının Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret ettiği görülmüştü. Görüntülerdeki şahsın Opet bünyesinde çalıştığı tespit edildi. Gelen tepkiler üzerine şirket, şahsın iş akdinin derhal feshedildiğini ve Atatürk'e olan bağlılıklarını vurgulayan bir açıklama yayımladı.

Bugün sosyal medyada hızla yayılan bir video, Türkiye genelinde büyük bir öfkeye yol açtı. Videoda, bir akaryakıt istasyonu çalışanının Mustafa Kemal Atatürk’e küfür ettiği anlar yer aldı. Görüntülerdeki kişinin Opet bayilerinden birinde çalıştığı tespit edildi.

Atatürk’e hakaret tepki topladı

Kısa sürede binlerce kullanıcı tarafından paylaşılan video, toplumun birçok kesiminden sert tepkiler aldı. Cumhuriyetin kurucusu Atatürk’e yönelik ağır hakaretler, sosyal medya kullanıcıları ve sivil toplum örgütleri tarafından kınandı.

Opet: İş akdi feshedildi

Olayın kamuoyunda geniş yankı uyandırmasının ardından Opet Petrolcülük A.Ş. bir açıklama yayımladı. Açıklamada, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü daima saygı ve minnetle anıyoruz. Görüntülerde yer alan şahsın iş akdi derhal feshedilmiştir” denildi.

Şirket vurguladı: Atatürk ilkelerine bağlıyız

Opet, kamuoyuna duyurduğu açıklamasında, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlılığını vurgulayarak, “Kurumsal kimliğimiz ve değerlerimiz doğrultusunda, bu tür davranışlara asla müsamaha göstermeyiz” ifadelerine yer verdi.

 

CHP PENDİK'TEN SÜLÜNTEPE ÇIKARMASI:''ESNAFIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ''
İSRAİL VE ABD İRAN'A SAVAŞ AÇTI!
PENDİK'TE TEKNE ORUCU ZİYARETİ
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL REFAHİYELİLERLE İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU
GENÇ OYUNCU İBRAHİM YILDIZ'DAN ACI HABER 6 AYLIK YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ
BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN GÖZALTINA ALINDI
PENDİK PROTOKOLÜ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
ÜMRANİYE’DE 20 BİN ÖĞRENCİYE İFTAR SOFRASI KURULUYOR
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI DENİZCİLER VE BALIKÇILARLA İFTAR SOFRASINI PAYLAŞTI
İSTANBUL'DA KONUT BAŞINA 875 BİN TL HİBE FIRSATI 2026 SONUNA UZATILDI