GAZİ MUSTAFA KEMAL ATAÜRK'ÜN 84. ÖLÜM YILDÖNÜMÜ PENDİK'TE TÖRENLERLE ANILDI

Türkiye'nin kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatür'ün ebediyete uğurlanışının 84. yılı tüm yurt genelinde olduğu gibi Pendik'te de anma töreni ile yad edildi.

Pendik Sahil Alanı Atatürk anıtı önünde düzenlenen anma törenine; İstanbul Vali Yardımcısı Dr. Hüseyin Nail Anlar,Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin,  Garnizon Komutanlığı, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin ve Yönetimi, CHP Pendik İlçe Başkanı Doğan Çakmak ve Yönetimi, MHP Pendik İlçe Başkanı Yalçın Çolak, İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan ve Yönetimi, Vatan Partisi Pendik İlçe Başkanı Hikmet Kırık ve Yönetimi, Deva Partisi Pendik İlçe Başkanlığı, Zafer Partisi Pendik İlçe Başkanlığı ile çok sayıda siyasi erkan ve vatandaşlar yer aldı. 

Anma töreni sırasıyla çelenk sunum yapılması ardından saat 9.5' geçe sirenlerin çalınmasıyla birlikte iki dakikalık saygı duruşu sonrası okunan İstiklal Marşı ile sona erdi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümü nedeniyle AKM'de öğrencilerin şiir ve gösterileri gerçekleştirildi.

PENDİK BELEDİYESİ'NİN AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİN 15 BİN ÇOCUK KATILDI
ANKARA'DAKİ BALTALI SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME! BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI
SAHTE DİPLAMA SKANDALINA ADI KARIŞAN İSİMLER ORTAYA ÇIKTI
PENDİK BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL KOMŞULARIYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE’DE 40 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILIYOR
PENDİKSPOR BAŞKANI ADEM ZAFER TORUN'DAN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A NEZAKET ZİYARETİ
SAHTE E-İMZA VE DİPLOMA SORUŞTURMASI TAMAMLANDI
GÖÇBEYLİ KÜLLİYESİ'NİN TEMELİ DUALARLA ATILDI
GEYVE'DE HAMİLE ÇALIŞANA MOBBİNG İDDİASI:SENDİKADAN SPOR MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA TALEBİ