GAZİANTEP'TE ZİNCİRLEME KAZA; 16 VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ

Gaziantep-Nizip otoyolunda meydana gelen trafik kazasında bir otobüsün itfaiye, ambulans ve bir canlı yayın aracına çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 16 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, saat 11.30 sıralarında Gaziantep- Nizip Otoyolu’nda meydana geldi. Bir otomobilin dere yatağına uçtuğu ihbarı üzerine bölgeye polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ekipler, kazazedelere müdahale etmek için araçlarını otoyolda durdurdu. Bu sırada bir yolcu otobüsü, ambulans, itfaiye ve İHA’nın canlı yayın aracına çarpıp devrildi. Bölgeye çok sayıda takviye sağlık ekibi yönlendirdi.

Gaziantep Valisi Davut Gül, Twitter'dan yaptığı ilk paylaşımda 15 kişinin hayatını kaybettiğini, 22 kişinin yaralandığını açıkladı. Daha sonra yaptığı açıklamada ölü sayısının 16'ya yükseldiğini söyledi. Vali Gül, kazanın gerçekleşme şekline ilişkin verdiği bilgide "Kaza, başka bir kazaya müdahale eden ekiplerin arasına bir yolcu otobüsünün sürüklenerek girmesi sonucu gerçekleşti" dedi.

BAŞKAN İSMET YILDIRIM, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAM ÖNCESİ İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE EV TEMİZLİĞİ DESTEĞİ
KARTAL'DA 18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ 111.YILINDA SAYGIYLA ANILDI
CHP PENDİK'TEN ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE VEFA
KARTAL'DA SOSYAL DAYANIŞMA AĞI HANELERE ULAŞTI:RAMAZAN DESTEKLERİ TAMAMLANDI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN KADİR GECESİ'NDE LOKMA VE KANDİL SİMİDİ İKRAMI
MERHUM MECLİS ÜYESİ UMUT DAŞTAN MEZARI BAŞINDA ANILDI
PENDİK BELEDİYESİ GAZZE'DE ''BAYRAMLIK GİYDİRME VE ÇOCUK ŞENLİĞİ''DÜZENLEDİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İBADETHANELERDE KAPSAMLI TEMİZLİK VE BAKIM ÇALIŞMASI
PESİAD MAHALLE BAKALLARINDAKİ VERESİYE DEFTERLERİNİ KAPATTI