GELECEĞİN BİLİM İNSANLARI ÜMRANİYE’DE SAHADA

Ümraniye Belediyesi ile Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün iş birliğiyle düzenlenen TÜBİTAK 4006-C Bilim Fuarı Festivali, Ümraniye Millet Bahçesi içindeki Şehit Mühendis Zahide Güçlü Ekici Bilim Merkezi’nde büyük bir coşku ve katılımla açıldı.

İstanbul Valisi Davut Gül ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın açılışını gerçekleştirdiği festivalde, çok sayıda öğrenci, öğretmen, veli ve bilimsever bir araya geldi. İlçedeki farklı okullardan gelen öğrenciler, hazırladıkları projeleri stantlarda sergileyerek adeta bilimin kalbinin Ümraniye’de attığını gösterdi.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Başkan Yıldırım, “Sizlerden çok şey bekliyoruz. Yapılan tüm hizmetler sizler için. Türkiye’nin kalkınması için disiplinli, bilgili ve donanımlı bireyler olarak yetişmeniz büyük önem taşıyor. Bizler, her zaman sizlerin yanındayız.” ifadelerini kullandı.

“Ümraniye’ye Her Gelişimizde Yeni Bir Güzellikle Karşılaşıyoruz”

İstanbul Valisi Davut Gül ise konuşmasında, “Ümraniye’ye her gelişimizde yeni bir güzellikle karşılaşıyoruz. Millet Bahçesi, İstanbul’un örnek mekânlarından biri hâline geldi. İçerisinde yer alan bilim merkezi ve düzenlenen bu güzel etkinliklerle birlikte anlamı daha da artıyor. Projelerini heyecanla anlatan gençlerimizin gözlerinde gördüğümüz mutluluk bizleri gururlandırdı.” dedi.

Festival boyunca öğrencilerin geliştirdiği teknolojik ve bilimsel projeler ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

PENDİK KAYMAKAMI MEHMET YILDIZ'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÇOCUKLARA YÖNELİK SOSYAL MEDYA YASAKLARI 1 KASIM'DA YÜRÜRLÜĞE GİRİYOR
BAKIRKÖY BELEDİYESİ'NDE YOLSUZLUK OPERASYONU:4 BAŞKAN YARDIMCISI DAHİL 39 KİŞİ TUTUKLANDI
TBMM'DEN GEÇEN KANUN YÜRÜRLÜKTE: 235 BİN YATIRIMCIYA 29.3 MİLYAR LİRALIK ARA ÖDEME BAŞLADI
ELEKTRİK FATURALARINDA YENİ DÖNEM;YILLIK TÜKETİM LİMİTİ İNDİRİLDİ
KARTAL'DA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU MEYDANLARA SIĞMADI!
KARTAL BELEDİYESİ SANAT AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİNDEN ''CUMHURİYET RENKLERİ MİRAS 4'' SERGİSİ
CUMHURİYETİN 103. YILI PENDİK'TE COŞKUYLA KUTLANDI
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ EV HAPSİ KARARIYLA TAHLİYE EDİLDİ
İSTANBUL'DA KARA PARA OPERASYONU:10 ŞÜPHELİDEN 8'İ GÖZALTINA ALINDI