GENÇ SİYASETÇİ MERT POLAT CHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI'NA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olan ve bir önceki dönem Eğitim Sekreterliği görevlerinde bulunan genç siyasetçi Mert Polat CHP Kartal İlçe Başkanlığı'na Aday olduğunu açıkladı.

Kartal Floresta Cafe'de basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya gelen Mert Polat  adaylık açıklamasının nedenleri arasında partiye katkı sağlamak ve CHP'yi bir üst seviyeye çıkartarak Kartal'da yerelle ve genelde Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidar olması için mücadele edeceklerini söyledi. 

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=rl9ZBGdLNiM&t=893s

Polat 420 delege ile yüz yüze görüşüp onların ikna edilerek seçimlere gireceğini ifade ederek  kendisiyle birlikte adaylık yarışında seçimlere girecek olan CHP Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok'a da başarı dileklerini temenni etti.

Polat siyasetin ilk önce insanın kendisini geliştirmesi için yapılması gerektiğine vurgu yaparak eğitime önem verilmesi gerektiğinin de altını çizdi. Pollat siyasi hayatın silsile ile birlikte devam ettiğini ifade ederek  siyasi hayatının en tabandan başlayarak  bir üst seviyeye getirme hevesinin olduğunu belirterek bunun kendisi için bir onur olduğunu söyledi. Mert Polat Kartal'da siyasetin mutfağından geldiğini Cumhuriyet Halk Partisi'nin genişleyerek kitlelere yayılmasının önemli olduğunu Türkiye'nin gelinen süreçte ideolojik ve toplumsal bazda mücadelenin ve ana muhalefetin çok daha gür sesle var olması gerektiğinin altını çizdi. 

Mert Polat  örgütün teveccühü ile bu güne kadar aldığı görev ve birikimlerini CHP'nin iktidar odaklı yürüyüş yolunda taçlandırmak istediğini delegelerin güvenini kazandığı taktirde tüm örgütü birleştirici bir anlayış içinde  bir İlçe Başkanı olacağını belirtti. 

PENDİK BELEDİYESİ'NİN AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİN 15 BİN ÇOCUK KATILDI
ANKARA'DAKİ BALTALI SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME! BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI
SAHTE DİPLAMA SKANDALINA ADI KARIŞAN İSİMLER ORTAYA ÇIKTI
PENDİK BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL KOMŞULARIYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE’DE 40 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILIYOR
PENDİKSPOR BAŞKANI ADEM ZAFER TORUN'DAN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A NEZAKET ZİYARETİ
SAHTE E-İMZA VE DİPLOMA SORUŞTURMASI TAMAMLANDI
GÖÇBEYLİ KÜLLİYESİ'NİN TEMELİ DUALARLA ATILDI
GEYVE'DE HAMİLE ÇALIŞANA MOBBİNG İDDİASI:SENDİKADAN SPOR MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA TALEBİ