Gençlerin Sesinden Türkülerimiz programıyla yedi bölgemizin ezgileriyle izleyiciler duygu dolu anlar yaşadı. Anadolu’nun unutulmaz ezgilerini aylarca süren titiz bir çalışma ve etkileyici bireysel seslendirmeler ile koro eşliğinde izleyiciye sunan Türk Halk Müziği topluluğu seyircisinden büyük beğeni topladı.
Tuzla Belediyesinin Eğitim Kenti Tuzla sloganıyla başlattığı etkinlik ve programlar hız kesmeden devam ediyor. Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi merkez binasında yaklaşık olarak 3000 gence hizmet sunuluyor.
Gençler için eğitim ruhuyla tasarlanan Türkiye’nin ilk ve tek gençlik gemisi olan Mehmet Akif Ersoy Gençlik Gemisi’nde yaklaşık bin genç, farklı branşlarda eğitim almaya devam ediyor.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın, “Gençlik=Gelecek” diyerek gençlere her zaman destek olmak amacıyla yola çıkılan eğitim projelerine bu yılda ağırlık verilerek kültür sanat etkinliklerine devam ediliyor.
Gençlik Merkezi’nde tiyatro, fotoğrafçılık, sinema ve medya, resim, halk oyunları, diksiyon, münazara, şiir, edebiyat, işaret dili, sosyal sorumluluk projeleri, coğrafya, tarih, İngilizce, Almanca, yüzme, dalgıçlık, keman, piyano ve şan gibi birçok farklı alanda eğitim alan gençler düzenledikleri konserler ile de izleyici ile buluşuyor.
14-25 yaş aralığındaki gençlere hizmet veren Tuzla Gençlik Merkezi ve Mehmet Akif Ersoy Gençlik Gemisi gençler ile bilim, kültür, spor ve sanat alanında çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.
TUZLA'YA UNESCO TARAFINDAN ''TSUNAMİYE HAZIR KENT'' SERTİFİKASI VERİLDİ
BAŞKAN AHMET CİN PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI
İZMİR'DE MİTİNG GERGİNLİĞİ: CUMHURİYET MEYDANI'NDA POLİS MÜDAHALESİ
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BAYRAM MESAJI:''TÜRKİYE YENİ DÖNEMİN PARLAYAN YILDIZI OLACAK''
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI
CHP PENDİK'TEN KADIKÖY'DE DEMOKRASİ ÇIKARTMASI:''HALKIN İRADESİ YOK SAYILAMAZ!''
KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN GENEL MERKEZE GİDECEĞİ TARİHİ BELLİ OLDU
CHP'NİN İKİ İL BAŞKANLIĞI'NDAN SOSYAL MEDYA HESAPLARINA İLİŞKİN AÇIKLAMA
ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE BAYRAM ZİYARETİ
ÜMRANİYE BELEDİYESİ KURBAN BAYRAMI’NA HAZIR