GÖKHAN YÜKSEL KARTALLI VATANDAŞLARI MAKAMINDA AĞIRLADI

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Kartallı vatandaşları makamında misafir ederek sorunlarını dinledi.

 

Göreve geldiği günden bugüne; gerek “Mahallemi Dinliyorum” toplantılarıyla gerekse sahada vatandaşlarla her fırsatta bir araya gelen, gerçekleşen buluşmalarda Kartal’a artı değer katacak proje ve çalışmaları kendileriyle paylaşarak beklenti ve taleplerini dinleyen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, bu kez de randevu talebinde bulunmuş olan vatandaşları, Kartal Belediyesi Ana Hizmet Binasındaki makamında misafir etti.

 

Görüşmeye gelen bazı vatandaşlar, Başkan Gökhan Yüksel'e Belediye Başkanlığı görevinin hayırlı olması ve başarı temennilerini iletirken; bazı vatandaşlar ise istek ve şikâyetlerini paylaştı. Vatandaş ve belediye arasındaki iletişim engellerini ortadan kaldırmak adına Komşu İletişim Merkezi’ni hizmete sunduklarını ifade eden Başkan Gökhan Yüksel, 444 4 578 numaralı santralden veya 05321369090 numarası ile WhatsApp hattından Komşu İletişim Merkezi’ne ulaşabileceklerini, belediye ile alakalı akla gelebilecek her türlü soru, sorun ve taleplerinin burada çalışan personel aracılığı ile alınabileceğini belirtti.

Görüşmeler boyunca vatandaşlardan gelen talepler de Kartal Belediye Başkanı tarafından tek tek not alındı ve daha sonra ilgili müdürlüklere talimatlar verilerek gerekli yönlendirmeler yapıldı.

PENDİK PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞMA PROGRAMINDA BULUŞTU
PESKDER'DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
SARAÇHANE MİTİNGİ SONRASI GÖZALTILAR:11 KİŞİ SERBEST 4 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLİYOR
TUZLA'DA BAYRAM ŞENLİĞİ BAŞLIYOR
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ'DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
KARTAL'DA RAMAZAN: DAYANIŞMA PAYLAŞMA VE KOMŞULUK BAĞLARININ GÜÇLENDİĞİ BİR AY
ÜMRANİYE’DE CAMİLER BAYRAMA HAZIR
PENDİK BELEDİYESİ'NDEN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE BAYRAM ZİYARETİ
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI