GÖKHAN YÜKSEL; YATIRIMLARIN ARKASINDA OLACAĞIZ

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, müzik anaokulunun açılışına katıldı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal'ın Yunus Mahallesi'nde faaliyete başlayan özel bir anaokulunun açılışına katıldı.

Özel Pınar'ın Şekerleri Müzik Anaokulu'nun açılış törenine Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in yanı sıra, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk ve vatandaşlar katıldı.

"Cesaret ve özgüven örneği"

Pınar Celep ve eşi Caner Celep girişimiyle kurulan anaokulunun açılışında bir konuşma yapan Başkan Gökhan Yüksel, "Ekonomik şartların zorlaştığı, yatırım yapmanın güçleştiği bugünlerde böyle bir eğitim kurumunun açılması, cesaret, özgüven ve tam bir aile dayanışması örneğidir. Geçmişte eğitiminin içeriğinin dolu olduğu yıllardaki gibi, köy enstitülerinin örnek alındığı, müzik eğitiminin küçük yaşlarda verilmeye başlandığı bir eğitim kurumunu ilçemize kazandırmalarından dolayı Pınar ve Caner çiftini kutluyorum." diye konuştu.

"Bu tür yatırımların her zaman arkasında olacağız"

Kartal Belediyesi olarak eğitime yönelik yatırımları her zaman destekleyeceklerini söyleyen Başkan Gökhan Yüksel, "Bu tür girişimlerin ve yatırımların her zaman arkasında olacağız. Bunu da buradan ilan etmek istiyorum. Bu bölge gözümüzde oldukça kıymetli. Yalı, Yunus ve Topselvi için Kartal Belediyesi olarak atacağımız adımlar olacak. Bunların planlaması üzerinde çalışıyoruz. Projelerimiz arasında kreşler ve bir kültür merkezi de bulunuyor." diye konuştu.

PARKLARA DÜZENLİ BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NDE “EN BABA FESTİVAL” COŞKUSU
İSRAİL İRAN SAVAŞININ 4. GÜNÜ;İRAN'DA 224 İSRAİL'DE 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
PENDİK'İN ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İGS ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş BAŞKANI MURAT YILDIRIM GÖREVİNİ BIRAKTIĞINI DUYURDU
SAĞLIK BAKANLIĞI HPV AŞISININ ÜCRETSİZ YAPILACAĞINI DUYURDU
DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN İSRAİL'İN İRAN SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
ORTADOĞU GERİLİMİ ALTIN FİYATLARINI TIRMANDIRDI
İSRAİL İRAN'A SALDIRDI