GÖKHAN YÜKSEL'DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.Kutlama mesajında şöyle denildi;

Kıymetli komşularım,

 

Ailelerimizin emaneti olan saf sevgiyi emekle işleyerek üretken kılan, paylaşmayı öğreterek onu çoğaltan, eğitimin yanında insanı besleyen iki şeyi; öğrenmeyi ve öğretmeyi kendine ülkü edinmiş tüm öğretmenlerimize ithaf edilen bu günün sevincini hep birlikte yaşıyoruz.

 

İlk ve en büyük öğreticimiz Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün nezdinde, bugünlere gelmemizde üzerimizde sonsuz emeği olan öğretmenlerimizi saygıyla selamlıyorum.

 

Emekle saf sevgiden yetiştirdiğiniz çocuklarımız, sizlerin ve ülkemizin umutla bakılacak geleceği olacak.

 

Bu kutsal görevde tüm öğretmenlerimize, ulusumuzun ebedi Başöğretmeni, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün rehberliğinde başarı dileklerimi iletiyor ve Öğretmenler Günü’nüzü kutluyorum.

...
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ:'' CUMHURİYET BİZİMDİR BİZİM KALACAK
KARADAĞ'DAN TÜRK VATANDAŞLARINA VİZE ZORUNLULUĞU BAŞLADI
CUMHURİYET'İN 102. YILINDA KADINLARIN ''İLK''LERİ KARTAL'DA SANATLA BULUŞTU
GEBZE'DE ÇÖKEN BİNADA 4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI'NDA MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ:PENDİKSPOR 2-0'DAN GELDİ TURLADI!
KARTA KADIN MECLİSİ'NDE GÖREV DEĞİŞİMİ
HKP'DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'NIN 102. YIL DÖNÜMÜNDE BEŞİKTAŞ MEYDANINDA AÇIKLAMA
CUMHURİYET'İN 102.YILINDA ÜNVERSİTELİLER YÜRÜYOR
PENDİK’TE 102 METRELİK TÜRK BAYRAĞI İLE CUMHURİYET KUTLAMASI
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU PENDİK'TE ÇELENK TÖRENİ İLE KUTLANDI