GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI BİN 500 ÇOCUĞA BAYRAMLIK KIYAFET DAĞITTI

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi ve Gönül Elleri Çarşısı’nın kurucu gönüllülerinden Dr. Fatma Yazıcı dağıttı. Çocukların bayram sevinçleri kameralara saniye saniye yansıdı.

GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI BİN 500 ÇOCUĞA BAYRAMLIK KIYAFET DAĞITTI

Türkiye’nin dört bir yanında veren el ile alan eli buluşturan Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Tuzla’da yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bayramlık elbise ve bayramlık ayakkabı dağıttı. Bağışçıların destekleri ile temin edilen bayramlıkları, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi ve Gönül Elleri Çarşısı’nın kurucu gönüllülerinden Dr. Fatma Yazıcı dağıttı. Çocukların bayram sevinçleri kameralara saniye saniye yansıdı.
 

Türkiye’nin dört bir yanında veren el ile alan eli buluşturan Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Kurban Bayramı öncesi bin 500 çocuğa mutluluk yaşattı. Gönül Elleri Çarşısı tarafından takibi yapılan ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına, bağışçıların destekleri bayramlık elbise ve bayramlık ayakkabı dağıtıldı. Gönül Elleri Çarşısı’nın içerisinde bulunan mağazada yapılan bayramlık dağıtımına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi ve Gönül Elleri Çarşısı’nın kurucu gönüllülerinden Dr. Fatma Yazıcı da katıldı. Fatma Yazıcı, Gönül Elleri Çarşısı’na gelen çocuklar ile tek tek ilgilendi. Bayramlık kıyafetlerini alan çocukların mutlulukları kameralara saniye saniye yansıdı

“BİZİM İÇİN BAYRAM DEMEK ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU DEMEK”

Gönül Elleri Çarşısı’nın kurucu gönüllülerinden Dr. Fatma Yazıcı, ”Hayat boyu hepimizin uğraşı çocukların mutlu olmasıdır. Bayramlar çocukların sevinçleridir.  Her bayram olduğu gibi bu bayramda çocuklarımızı sevindirmiş olmanın, onların yüzlerindeki mutluluğu görmenin sevincini yaşıyoruz. Bizim için bayram bu demek aslında. Geçen bayramda da birçok çocuğumuzu sevindirmiştik. Bu bayramda da yine aynı sevinç nasip oldu. Tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“ÇOCUKLARIN GÖZLERİNDE BAYRAM SEVİNCİNİ GÖREBİLİYOR OLMAK ÇOK GÜZELDİ”

Çocukların yüzlerindeki bayram mutluluğunun kendisini çocukluğuna götürdüğünü belirten Fatma Yazıcı,” Bu sevinci çocukların gözlerinde görmek beni çocukluğuma götürdü. Bayram öncesinde sabaha kadar uyuyamadığım geceleri hatırladım. Kalkıp ayakkabıma baktığım sabahları hatırladım. Gerçekten hala bunu çocukların gözlerinde görüyor olabilmek çok güzeldi” dedi.

RIZA AKPOLAT ÖRGÜT ÜYELİĞİNDEN BERAAT ETTİ
PENDİK'E DEV YATIRIM
ULUDAĞ ETEKLERİNDE KORKUTAN ORMAN YANGINI:3 FARKLI NOKTADA ALEVLERLE MÜCADELE
ADALET BAKANI AKIN GÜRLEK'TEN ZONGULDAK'TA MEVSİMLİK İŞÇİLERE YÖNELİK SALDIRIYA İLİŞKİN AÇIKLAMA
ORFA YAPI PENDİSKSPOR DEPLASMANDA ANTALYASPOR'U GOL DÜELLOSUNDA MAĞLUP ETTİ
BAŞKAN BİNGÖL TUZLA BELEDİYESİ'NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
ADD'DEN NETENYAHU'YA SERT TEPKİ:SOYKIRIMCI KATİLLER İYİ BİLMELİDİR Kİ TÜRKİYE BİR ORTA DOĞU ÇADIR DEVLETİ DEĞİLDİR!
TBMM 4. YASAMA YILINI YOĞUN MESAİYLE TAMAMLADI:YARGIDAN EKONOMİYE BİRÇOK DÜZENLEME YASALAŞTI
SOSYAL MEDYADA KURALLARA UYMAYAN EMLAKÇI VE GALERİLERE DEV CEZA
BAŞKAN AHMET CİN'DEN ÜNVERSİTEYE İLK KEZ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCLERE 20 BİN TL DESTEK