GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI’NDAN KADIN MAHKÛMLARA ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan kadın mahkûmlara anneler günü sürprizi yaptı.

Kadın mahkumları ziyaret ederek hediyeler verilirken, anneleriyle birlikte kalan çocukların da kıyafet ve bakım ihtiyaçları karşılandı.

Türkiye’nin dört bir yanında alan el ile veren eli buluşturan Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda mahkum olan kadınlara ve onların çocuklarına ‘Anneler Günü’ sürprizi yaptı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi ve Gönül Elleri Çarşısı kurucu gönüllüsü Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Tülay Kalav ve Gönül Elleri Çarşısı kurucu gönüllüsü Tuğba Muslu, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan kadın mahkûmlara kıyafet, kişisel bakım ürünleri hediye etti. Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu içinde bulunan Adalet Anaokulundaki çocuklara da bayramlık, oyuncak ve ayakkabı hediye etti. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında gerçekleştirilen ziyarette Gönül Elleri Çarşısı heyetine, Ak Parti Bakırköy İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane, Cezaevi Müdürü Nedim Elbistan, Adalet Anaokulu Müdürü Sinan Cem Taşkın ve Cumhuriyet Savcısı Fuat Arı eşlik etti.

“HER ŞEY ANNELERİMİZ VE ÇOCUKLARIMIZ İÇİN”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi ve Gönül Elleri Çarşısı Kurucu Gönüllüsü Dr. Fatma Yazıcı,” Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı olarak Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan kadın mahkûmları ziyaret ettik. Bu ziyaretimizi Anneler Günü’ne getirerek, hem iyi hissetmelerini hem de mutlu olmalarını istedik. İnfaz Kurumu’nda anneleri ile birlikte kalmak zorunda kalan çocuklarımızın da ihtiyaçlarını temin ettik. Hediyeler verdik. Bir nebze de olsa onlara güzel bir gün yaşatmak istedik. Bize bu imkanı sunan başta Cumhuriyet Başsavcımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz”dedi.

BAKAN GÜRLEK'TEN CANLI YAYINDA ŞOK AÇIKLAMALAR
YOKSULLUK SINIRI 117 BİN TL'Yİ AŞTI: ASGARİ ÜCRET VE EMEKLİ AYLIĞI AÇLIĞA DİRENEMİYOR
İSTANBUL'DA KAYYIM SÜRÜYOR: CHP'NİN 33 İLÇE BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI
YENİ PARTİ'NİN A TAKIMI BELLİ OLDU
HACI HATUN ÖZTÜRK CAMİİ İBADETE AÇILDI
ÜMRANİYE’DE YENİ BİR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ DAHA HİZMETE AÇILDI
CHP'DE 91 VEKİLLE TARİHİ KOPUŞ:YENİ PARTİ BU GÜN KURULUYOR
PENDİK RİZELİLER DERNEĞİ'NDEN KAMU KURUMLARINA ANLAMLI ZİYARET TURU
PENDİK RİZELİLER DERNEĞİ'NDEN MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI MUHARREM KIR'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
UGY'DEN SEKTÖREL GELECEK İÇİN KAMU KURUMLARINA ÜST DÜZEY ZİYARETLER