GÜÇ BİRLİĞİ PARTİSİ YEREL BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

24 Şubat 2020 yılında Güç Birliği Hareketi olarak kurulan ve daha sonrasında 03.02. 2021 tarihinde partileşen Güç Birliği Partisi olarak siyasi parti amblemi çatısı altına giren Güç Birliği Partisi yerel basınla kahvaltı programında bir araya geldi.

Pendik Marina'da gerçekleşen kahvaltı programına; Güç Birliği Partisi Genel Sekreteri Kadir Şafak Pural, Eğitimden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Yalçın, Genel Sekreter Yardımcısı Meliha Pural ile Türkiye Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Tuba Baş yer aldı.

Toplantıda Güç Birliği Parti'sinin kuruluş amaçlarından bahseden Genel Sekreter Kadir Şafak Pural vatanseverlik başta olmak üzere hiç bir ayrım yapmadan tüm kesimleri kucaklayan bir parti olduklarını belirtti. 

Şafak Pural konuşmasında Türkiye'nin eğitim alanındaki eksikleriyle birlikte tarımsal kalkınmada yenilik getireceklerini ifade ederek iktidar olmaları halinde Köy Enstitülerini de tekrardan hayata geçireceklerini söyledi.

Haber/ Hatice ODABAŞ

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ'NİN MUTLU GÜNÜ:OĞLU SERKAN GÜNERİ EVLİLİĞE İLK ADIMINI ATTI
YAŞLANMA BİR YOKUŞ DEĞİL BASAMAK:44 V 60 YAŞLARINDA BİYOLOJİK SIÇRAMA!
HACI MUAZZEZ BÜLBÜL CAMİİ’NİN RESMİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
MUHİTTİN BÖCEK'İN SAĞLIK DURUMU KRİTİK: 10.KEZ HASTANEYE KALDIRILDI
RAMAZAN ÖNCESİ MARKETLERE FİYAT İSTİKRARI OPERASYONU
ADALET BAKANI AKIN GÜRLEK'TEN 15 BİN PERSONEL ALIMI MÜJDESİ
PENDİK'İN TARİHİ ARŞİVİ GÜN YÜZÜNE ÇIKTI: SULTAN 2. ABDÜLHAMİT DÖNEMİ SERGİSİ AÇILDI
İSTANBUL HALK EKMEK RAMAZAN PİDESİ FİYATINI AÇIKLADI
KARTAL'DA SEVGİLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL KADIN EMEĞİ PAZARI BAŞLADI
KARTAL'DA SEVGİLİLER GÜNÜ'NE ÖZE KADIN EMEĞİ PAZARI KAPILARINI AÇIYOR