HABERTÜRK'TE KADROLU PROVAKATÖR TARTIŞMASI

Habertürk kanalı yine aykırı tartışmalarla gündem yarattı. Gazeteci İsmail Saymaz ve Doç.Dr.Selman Öğüt'ün Kemalizm ile ilgili sarf ettiği sözler tepki çekti.

Doç.Dr. Selman Öğüt'ün solcular için sarf ettiği sözler üzerine cevap veren İsmail Saymaz Selman Öğüt'ü kadrolu provakatör olarak nitelemesi tartışmaları da alevlendirdi.Selman Öğüt'ün “Kemalistler neler yaptı. Ezanı Türkçe okuttukları için özür dileyecekler. İkna odalarını unuttular. Haddini bil. Bu ülkede Kemalistler Müslümanlara zulüm etmiştir” deyince ortalık karıştı.

İsmail Saymaz sert bir şekilde yanıt verirken, “İslamcılar bu ülkede azınlıktır. Bu ülkenin yüzde 99’u Müslümandır. Bu ülkede Kemalistler sayesinde ezan okunuyor namaz kılınıyor. Bu arkadaş Elif’in E’sini bilmez. Bu arkadaş iki rekat namaz kılamaz, bu Kur’anın K’sini bilemez. Ben bunların tümüne namaz kıldırırım” ifadelerini kullandı.

Saymaz daha sonra Öğüt’e “Kadrolu provokatör” deyince programın sunucusu araya girdi.

İşte o anlar:

''PENDİK 6. KAHVE FESTİVALİ'' 27 AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR
ADD'DEN ER ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE ANLAMLI ZİYARET
YENİ METRO HATTI ÜMRANİYE’YE HAYIRLI OLSUN
KARTAL’DA MEVLİT KANDİLİ BEREKETİ
BÜLENT ECEVİT KÜLTÜR MERKEZİ BAHÇESİNDE PEYZAJ DÖNÜŞÜMÜ
EĞİTİME BELEDİYE ELİ: ÜMRANİYE’DE OKULLARDA YAZ MESAİSİ
RIZA AKPOLAT ÖRGÜT ÜYELİĞİNDEN BERAAT ETTİ
PENDİK'E DEV YATIRIM
ULUDAĞ ETEKLERİNDE KORKUTAN ORMAN YANGINI:3 FARKLI NOKTADA ALEVLERLE MÜCADELE
ADALET BAKANI AKIN GÜRLEK'TEN ZONGULDAK'TA MEVSİMLİK İŞÇİLERE YÖNELİK SALDIRIYA İLİŞKİN AÇIKLAMA