HAKAN ÖZKAN CHP PENDİK BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Pendik İlçe Başkanlığı'nda Gençlik Kolları başta olmak üzere bir çok kademede görev alan Hakan Özkan Pendik Belediye Başkan Aday Adaylığını İlçe Merkezi'nde açıkladı.

CHP Pendik İlçe Başkanlığı'nda yoğun bir katılım eşliğinde gerçekleşen Aday Adaylığı açıklamasını gerçekleştiren Hakan Özkan uzun dönemden bu yana Pendik'te mevcut sorunların çözülememesi ve İlçenin hak ettiği gelişimin çok gerisinde  gerisinde kaldığı için Pendik Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu belirtti.

Hakan Özkan Pendik'te AK Parti Belediye Başkanlarının yaratmış olduğu yıkıcı tahribatın sonucunu insani gelişmişlik endeksinde  Sanayi Bakanlığı'nın yayımlamış olduğu sosyal ve ekonomik endeks raporunda gözlemlemekte olduklarını ifade ederek adaylığın kesinleşmesi halinde ise,Pendik'i ileri seviyeye ve hak ettiği gelişmişlik düzeyine gelmesi için çaba göstereceklerini söyledi. Özkan  siyasette olduğu süre boyunca gerek Pendik Belediye Başkanlığı Meclis raporlarını  gerekse Pendik'te yapılan yatırımlara yönelik çalışmaların yapıldığının iddia edilmesi süreçlerini yakından takip ettiğine vurgu yaparak ancak bahsedilen raporlara bakıldığında Pendik'in ekonomik, sağlık ve eğitim alanlarında Türkiye sıralamasında 43 sırada yer aldığını söyledi. 

Ticaret ve ekonomin merkezi konumunda yer alan Pendik'in 13 sırada yer aldığını ve son 30 yıldır hak ettiği imkan ve olanakları seviyesine taşınamadığına vurgu yaparak bu süreci zaferle taçlandırmak adına Aday Adayı olduğunu belirtti. 

'HER RENK ZENGİNLİĞİMİZDİR' RESİM SERGİSİ KARTAL'DA SANATSEVERLERLE BULUŞTU
PENDİK BELEDİYESİ KAVAKPINAR'DA YANAN PARKI YENİLEDİ
PENDİK'TE 19 MAYIS COŞKUSU MAVİ GRİ İLE TAÇLANACAK
MALİYE BAKANI VERGİ KAÇAKÇILIĞI İÇİN DÜĞMEYE BASTI; 230 VERGİ MÜFETTİŞİ SAHAYA İNDİ
PİYADE BİNBAŞI ALKAN BİNİCİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ŞÖLEN TADINDA 19 MAYIS KUTLAMALARI
İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL PENDİK'TE HASEKİ MEZUNİYET TÖRENİ İÇİN PENDİK'E GELDİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ÇEVRECİ BİR ADIM DAHA:'ATIKLAR POTAYA'
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL'E ZİYARET
ENGELLİLER HAFTASI'NDA ENGELSİZ ŞENLİK