HAKEM HALİL UMUT MELER'E YAPILAN SALDIRI SONRASI LİGLER SÜRESİZ TATİL EDİLDİ

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın Halil Umut Meler'i darp etmesi ardından açıklama yaparak liglerin süresiz olarak tatil edildiğini duyurdu.

 

Trendyol Süper Lig'in 15. hafta maçında MKE Ankaragücü, evinde Çaykur Rizespor'u ağırladı.

Karşılaşma 1-1'lik beraberlikle sonuçlanırken, maç bitimi Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil UMUT Meler'e saldırı sonrasında açıklama yaparak liglerin süresiz olarak tatil ediliğini belirtti.

Koca, FIFA kokartlı hakemi darp etmesinin arından gözlatına alındı.

Meler ise hastaneye kaldırıldı.

Saldırıya ilişkin açıklama yapan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, liglerin süresiz olarak ertelendiğini duyurdu.

Büyükekşi'nin açıklamaları şöyle

"Halil Umut Meler, kendini bilmez canilerce saldırıya uğramıştır. Alçak saldırıyı yapanlar, bunu yalnız Halil Umut Meler'e yapmadılar. Bu, Türk futbolunun tüm paydaşlarına yapılmıştır. Bugüne kadar hakemleri hedef gösteren herkes bu aşağılık suçun suç ortağıdır. Halil Umut Meler'in sağlık durumunu yakından takip ediyoruz. Değerli hakemimize acil şifalar diliyoruz. Sorumlu kulüp ve yöneticileri, en ağır şekilde cezalandırılacaktır.

Tüm liglerdeki maçları süresiz olarak erteledik. Futbol maçları bir savaş değil, sonunda ölüm yok. Bütün takımlar aynı anda şampiyon olamaz. Bunu hepimizin idrak etmesi lazım. Herkesi sorumluluğa davet ediyoruz. Artık yeter. Yeter diyoruz! Hakemler de insan. Kimseye böyle vurulmaz. Türk futbolunun değerini daha fazla düşürmeyin. Dünyaya Türk futbolunu rezil etmeyelim. Yeter artık!"

Kaynak/ Gerçek Gündem

ERCİŞ VAKFI'NDA MURAT ÇEVİK İLE YOLA DEVAM
ÜMRANİYE’DE SPOR VE GELENEK BİR ARADA: BİNLERCE ÖĞRENCİ KATILDI
KÜRESEL SUMUD FİLOSU İSTANBUL'DA 31 AKTİVİST YARALI
SOSYAL MEDYADA REKLAM YAPAN AVUKATLARA SIKI TAKİP:TBB'DEN YENİ HAMLE
MARMARAY'DA 7 GÜN GECE SEFERLERİ DÖNEMİ BAŞLIYOR
İSTANBUL VALİLİĞİNDEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI 575 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
DİSK'TEN TAKSİM'DE 1 MAYIS ÇELENGİ:''MÜCADELE AZMİNİ SELAMLIYORUZ''
İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN 1 MAYIS TEDBİRLERİ
KAVAKPINAR ANTREMAN SAHALARINDA SONA GELİNDİ
KARTAL KADIN MECLİSİ’NDEN YEREL YÖNETİMDE GÜÇLÜ TEMSİLİYET